Connect with us

Hír

Sérülésjelentés: A 17. forduló legfontosabb hiányzói és visszatérői

Mivel így a szezon végére rengeteg a sérült, főleg az idényt elengedő csapatoknál, így teljes sérülésjelentést nem írunk, de azért a legfontosabb hiányzókat összeszedtük, illetve azokat a játékosokat is, akik visszatérnek. Lamar Jackson és Jalen Hurts kimaradásáról külön számoltunk be.

A legnagyobb hír, hogy a Chargers nem csak a 21 napos edzési periódusát aktiválta a sztár pass rusher Joey Bosának, hanem egyenesen az aktív keretbe is felhozzák, tehát már ezen a héten visszatér a pályára. Nem lesz azonban ott a gyepen a safety Derwin James.


A Patriotsnál nagy gondok vannak a secondaryben, ugyanis a cornerbackek közül Marcus Jones és Jack Jones sem bevethető, Jalen Mills és Jonathan Jones pedig kérdőjeles. Plusz még DeVante Parker (WR) és Jonnu Smith (TE) sem tud játszani.


A Broncosnál a pass rusher Randy Gregory nem fog játszani, az újonc tight end Greg Dulcichot pedig egyenesen IR-re is kellett tenni, neki tehát a szezonja is véget ért.


A Giantsnél a safety Xavier McKinney és a cornerback Adoree Jackson még nem tud visszatérni, azonban a pass rusher Azeez Ojulari igen.


A Jaguarsba visszatér az utóbbi két hetet kihagyó 1/1-es pass rusher, Travon Walker.


A Dolphinsnál a left tackle Terron Armstead és a pass rusher Bradley Chubb állapota is csak a meccs előtti bemelegítésnél derül ki.


A Seahawksnál Tyler Lockettnek múlt héten műtötték meg a törött ujját, azonban holnap ott lesz a pályán a Jets ellen.


A Chiefsbe még mindig nem tér vissza az elkapó Mecole Hardman, ugyanis edzésen rásérült a korábbi nyavalyájára.


A cornerbackek közül a Panthersnél Jaycee Horn, a Ravensnél Marcus Peters, a Buccaneersnél Carlton Davis, a Coltsnál Kenny Moore nem tud pályára lépni.


Még néhány kimaradó:

  • Antonio Gibson, RB, Commanders
  • Deebo Samuel, WR, 49ers
  • Marcus Maye, S, Saints
  • Andrus Peat, G, Saints
  • Zach Allen, DL, Cardinals
  • Garrett Bradbury, C, Vikings
  • Aaron Donald, DL, Rams
  • Brian Allen, C, Rams

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!