Connect with us

Hír

Rams-Chargers helyett Steelers-Ravens derbi lesz vasárnap este

Várható volt, hogy az eredetileg a 17. forduló vasárnap éjjeli meccsének tervezett Rams-Chargers Los Angeles-i rangadót át fogják mozgatni egy korábbi sávba (a magyar idő szerinti 22:25-ösbe) a tétnélküliség miatt, és ez most meg is történt. Az NFL bejelentette, hogy ehelyett a Ravens-Steelers derbit rendezik majd meg magyar idő szerint hétfő hajnalban.

Érdekes választás az NFL részéről. Habár a régi rivalizáció és hasonló okok miatt mindig érdekes egy Ravens-Steelers rangadó, nem biztos, hogy épp most lesz a legnagyobb a felhajtás körülötte. Ennek egyik oka, hogy a Steelers könnyen lehet, hogy a meccs kezdetére matematikailag is lemondhat a rájátszásról – a gyakorlatban már most is, a fivethirtyeight.com szerint 4% esélyük maradt –, másrészt az is elképzelhető, hogy a túloldalon nem Lamar Jackson, hanem Tyler Huntley fog irányítani, ami értelemszerűen elvesz a találkozó értékéből.

Pedig lehetett volna jobb választása az NFL-nek, hiszen a Buccaneers-Panthers ugyan szintén nem tűnik a legminőségibb összecsapásnak, azonban az NFC South első helyéről is dönthet gyakorlatilag, de a Packers-Vikings vagy a Dolphins-Patriots is nagyobb playoff-következményekkel bír.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!