Connect with us

Hír

Sportfogadás miatt tiltották el a Jets elkapóedzőjét

Calvin Ridley példája is mutatja, hogy ugyan az NFL partnerkedik sportfogadó cégekkel, de még mindig tabunak számít a téma a ligában. Az persze teljesen logikus, hogy a játékosok és alkalmazottak ne fogadjanak NFL-meccsekre, főleg amiken ők is részt vesznek, azonban a liga szabályzata azt is megtiltja, hogy bármilyen sporteseményre pénzt rakjanak az NFL alkalmazásában álló emberek.

Most épp Miles Austin, a Jets elkapóedzője bukott le, hogy nem-foci sportmeccs(ek)re fogadott, ezért az NFL legalább egy éves eltiltást szabott ki a számára – írja az NFL Media. Jól mutatja egyébként, hogy mennyire nem akarja a liga, hogy ebből nagy sztori legyen, hogy karácsony előtti estén jelentették be a hírt (amikor gyakorlatilag a legkevesebben követik a híreket), miközben Austin már a csütörtök esti Jaguars elleni mérkőzésen sem volt ott a partvonal mellett.

Austin egyébként 10 évet játszott az NFL-ben, nagyrészt a Cowboysban, kétszer még Pro Bowler is lett, legjobb szezonját pedig 2009-ben produkálta 1320 yarddal.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!