Connect with us

Hír

Tua már megint bekerült az agyrázkódás protokollba

Tua Tagovailoa idén két agyrázkódást is szenvedett már (hivatalosan csak egyet, de minden bizonnyal kettőt), és most úgy néz ki a harmadikat is fel kell vésnünk a neve mellé. Adam Schefter számolt be arról, hogy a Dolphins irányítója a vasárnapi Packers elleni vereség után ismét bekerült az agyrázkódás protokollba.

Mike McDaniel főedző elmondása szerint Tuának tünetei voltak, amit be is vallott az orvosoknak hétfőn, így azonnal bekerült a protokollba. Ez hivatalosan nem jelenti még, hogy agyrázkódása volt, de azért jó esély van rá. Az irányító egyébként az alábbi esetnél szenvedhette el a sérülést, amikor beütötte a fejét a földbe. A meccs során nem vették ezt észre az ezzel foglalkozó szakemberek, így nem is kapták le Tuát a pályáról, de mivel a meccs után tünetei voltak, így jó eséllyel agyrázkódást szenvedett.

Egyelőre nem tudni, hogy a hétvégi Patriots elleni találkozón pályára léphet-e, de az előzményeket figyelembe véve jó esély van arra, hogy nem. Ebben az esetben Teddy Bridgewater lehet a Dolphins kezdője.

Tagovailoa először a harmadik fordulóban a Bills ellen szenvedhetett agyrázkódást, azonban négy nappal később pályára lépett Cincinnatiben, amikor újabb feji sérülést szedett össze és rövid időre kórházba is kellett szállítani, majd két mérkőzést kénytelen is volt kiülni. Elképzelhető, hogy a legújabb agyrázkódása után az alapszakaszban már nem látjuk a pályán.

A Dolphins a rájátszásért küzd jelenleg és ugyan most a 7. helyen áll, a Patriots és Jets elleni utolsó két meccsen még nagyon sok múlik, és akár le is maradhatnak a playoffról.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!