Connect with us

Hír

Az óramenedzseléssel foglalkozó edző veszi át Hackett helyét a Broncosnál

A Broncos tegnap kirúgta az elsőéves főedző Nathaniel Hackettet, ami többek közt azt is jelentette, hogy ideiglenes főedzőt kellett kinevezni a maradék két fordulóra. A csapat felajánlotta ezt a kiválóan teljesítő védőkoordinátor Ejiro Everónak, aki azonban nem fogadta ezt el. Így pedig azt a Jerry Rosburgot nevezték ki, akit Hackett idén szezon közben szerződtetett arra a feladatra, hogy segítsen az óra menedzselésében és ehhez hasonló dolgokban – írja Adam Schefter.

Evero hivatalosan azért utasította vissza a munkát, mert szerinte jobb lesz a csapatnak, ha ő továbbra is csak a védelemmel foglalkozik, de a háttérben meghúzódnak olyan indokok, hogy ő Hackett legjobb barátja (a tanúja is volt az esküvőjén), illetve hogy minden bizonnyal nem akarja, hogy az önéletrajzában ott legyen várhatóan két vereség nagyon gyenge támadójátékkal, miközben idén főedzői állásokra fog interjúzni. Jó eséllyel úgy gondolkodott, hogy inkább veszíthet ezzel az előléptetéssel, mint nyerhet.

A 67 éves Rosburg egyébként olyan tekintetben mindenképp jó munkát végzett eddig, hogy érkezése után nem voltak hatalmas bakik a meccsek menedzselésével kapcsolatban, de a legmagasabb NFL-tapasztalata a special team koordinátori pozíció volt a Ravensnél, és nyugdíjból kellett visszacsábítani egy asszisztensi pozícióba. Persze a maradék két meccsen szinte mindegy ki lesz a főedző, sokat nem várhatunk ettől a Broncostól, még ha egy rossz főedző menesztése gyakran is jár pozitív hatásokkal.

A Broncos egyébként Hackett mellett kirúgta a támadófalat edző Butch Barryt és a special team koordinátor Dwayne Stukest.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!