Connect with us

Hír

A Bearsnél nem zárják ki, hogy irányítót draftolnak az 1/1-es cetlivel

A Bears teljesen szétesett a szezon második felére, aminek köszönhetően megszerezte a csapat az 1/1-es picket. Justin Fields viszont így is ígéretesen teljesített, már csak egy jó csapat kellene köré, viszont a GM Ryan Poles újságírói kérdésre elárulta, hogy simán húzna irányítót a draft első választásával, ha az a prospect kihagyhatatlan lenne.

Alapvetően nem kell az ilyen kijelentéseknek nagy jelentőséget tulajdonítani, ha a csapatnak már van egy franchise irányítója, pláne hogy Poles ugyanezen interjúban azt is kijelentette, hogy Fields lesz a csapat kezdője 2023-ban. Ugyanakkor az irányító a lábain kívül egyelőre még nem bizonyított és ezt a GM sem felejtette el kiemelni, illetve az sem elhanyagolható szempont, hogy Fieldset nem Poles választotta ki, így nem is biztos, hogy annyira ragaszkodik hozzá.

Ezzel együtt valószínűbbnek tűnik, hogy ez és az ehhez hasonló nyilatkozatok leginkább a Coltsnak és a többi QB-hiányos csapatnak szólnak, hogy minél inkább felverjék az 1/1-es cetli árát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!