Connect with us

Hír

A Cardinals elcserélné DeAndre Hopkinst

Jordan Schultz dobta le a bombát, hogy a Cardinalsnál el akarják cserélni a csapat legjobb elkapóját, DeAndre Hopkinst. A 30 éves elkapó szerződése még két évig érvényes és évi 26-30 millió dollárt foglal el a fizetési plafonból.

Ahogy a csapatnak, úgy Hopkinsnak sem volt egy jó szezonja 2022-ben, ráadásul tiltott szerek használata miatt még el is tiltották hat meccsre. Ezzel együtt jobban nézett ki az offense vele a pályán és nem rajta múlt a Cardinals sikertelensége, de egy új general managert és főedzőt kereső, újjáépítés előtt álló gárdánál ritkán építenek 30 milliós veteránokra. Az mondjuk érdekes, hogy nincs GM-e és HC-ja sem a csapatnak, mégis tudják már, hogy szabadulni akarnak az elkapótól.

A dolgot ugyanakkor bonyolítja, hogy Hopkinsnak van egy no-trade záradék a szerződésében, vagyis a csapat csak oda cserélheti el, ahová az elkapó is menni szeretne. A trade-del egyébként 8 millió dollárt spórolna a Cardinals 22,6 millió dollárnyi halott pénz mellett, Hopkins fizetése pedig 19,4-11,9 millió dollár lenne a következő két évben (bár alighanem új szerződést kapna az új munkaadójától).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!