Connect with us

Hír

A Buccaneers várhatóan kirúgja támadókoordinátorát

Byron Leftwich-csel nagyot fordult a világ egy év alatt. Tavaly ilyenkor főedzői interjúkra hívták és csak azért nem ő lett a Jaguars választottja, mert nem volt hajlandó együtt dolgozni a general manager Trent Baalke-val. Most viszont a Cowboys elleni wild card körös vereséget követően el fogja veszíteni támadókoordinátori állását a Buccaneersnél – számol be a Pewter Report.

A Bucs negatív mérleggel meg tudta nyerni a divíziót, így bejutott a rájátszásba, de a csoport legrosszabb 18,4-es pontátlagával tette mindezt, az offense egész évben szenvedett néhány two minute drive-ot kivéve. A futójáték kritikán aluli volt (meccsenként 76,9 yard), Leftwich mégis erőltette ezeket korai downokora és rendkívül kiszámítható volt a játékhívása.

Nem meglepő tehát a kirúgása, és állítólag Todd Bowles – aki a Pewter Report információi szerint maradni fog a helyén – már a szezon közben, a Ravens elleni vereség után vagy a bye week során megkapta az engedélyt a vezetéstől, hogy menessze Leftwichet, azonban akkor ezt még nem tette meg, vélhetően mert nem gondolta, hogy szezon közben jobb jelöltet találna stábon belül.

A szezon végeztével azonban nem volt maradása a korábbi első körös irányítóból lett edzőnek, így Brady mellett ő is távozni fog a csapattól, úgyhogy nagy felfordulás lesz offense oldalon Tampában. Leftwich jövője kapcsán olyan hírek is felröppentek, hogy a Steelers az ő kirúgására vár, vele pótolnák a várakozások szerint menesztésre kerülő Matt Canadát.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tizenkettes
Tizenkettes
2023-01-18 05:39

Korábban arról volt szó, hogy Bradynek igen nagy hatalma lehet a csapaton belül. Ehhez képest nekem legalábbis fura, hogy nem tudta elérni, hogy ezt a teljesen hülye OC-t kivágják. Az ég kék, a fű zöld, a Buccaneers pedig első kísérletre fut. Ez volt a koncepció. Ami még érdekes, hogy Brady mintha nem hívta volna át olyan gyakran a játékokat. Vagy áthívta, és éppen ezért/ennek ellenére volt sokszor borzasztó a támadósor? Ha én vagyok a GM, a HC-t is kirúgom. Ahogy ott állt az oldalvonal mellett, mint egy fogalmatlan hülye, az dühítő volt. Semmi tűz nem volt benne, mint ami pl. egy Harbaugh-ban vagy akár Carrollban megvan.

Chicago Medvek Bajnok Csapata
Chicago Medvek Bajnok Csapata
2023-01-17 12:51

Na pont Leftwich hiányzik Steelersből. Csöbörből vödörbe.

Staten Island
Staten Island
2023-01-17 08:17

Ki gondolta vna, hogy az idióta Baalke miatt lesz végül olyan edzője a Jaxnek, aki megteremti a győztes kultúrát a csapatnál.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x