Connect with us

Hír

Tom Brady: Nincs határideje a döntésemnek

Tom Brady 2022-es idénye dicstelenül ért véget, ráadásul a szerződése is lejár a Tampa Bay Buccaneersszel. Visszavonul (megint), marad Tampában, új csapathoz igazol? Rengeteg a kérdés, de a veterán irányító egyelőre nem akar a jövőjével foglalkozni.

Dicstelen vég – nagyon simán kiütötte Bradyéket a Cowboys

“Most hazamegyek és alszok egy jót. Nincs semmilyen határidő, amihez tartanom kell magam, nem tudom, mikor fogok dönteni a továbbiakról”

– mondta Brady a mérkőzés után. A 45 éves irányító emellett dicsérte a Bucsot, “imádja a csapatot” és “jól érezte magát itt”, de nem köteleződött el a gárda mellett és nagyon valószínű, hogy tesztelni fogja a piacot (már ha nem vonul vissza).

Brady az idei szezont 4703 passzolt yarddal, 25 TD-vel és kilenc INT-vel zárta, és bár önmagához képest gyengébben teljesített, összességében nem rajta ment el a csapat szezonja. Még mindig lehet pár jó év, már csak a megfelelő csapatot kell megtalálnia hozzá.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tuskó Hopkins
Tuskó Hopkins
2023-01-17 19:19

Mondjuk az simán kihagytátok, a matekból, hogy visszavonul. …majd 5-6 hét múlva visszatér. Ezt eljátsza még párszor és övé lesz a legtöbbször visszavonult játékos rekordja. Is.

…szívesen.

csak ezt ne
csak ezt ne
2023-01-17 18:25

TB ezt durván elrontotta. Ez a visszatérés messze nem érte meg, sőt egy hatalmas fekete folt az életrajzban. Csak a saját szobrát döntögeti. Közben tök ideg, nem látom, hogy egy másodpercig élvezné a játékot.

Nyilván el tud még dobálgatni egy labdát, a simán fiai lehetnének játékos társak között, de félő, hogy nevetségessé válik, esetleg megsajnálják. Nem is tudom melyik a borzasztóbb. Szépen menjen el kommentálni.

playmaker90
playmaker90
Reply to  csak ezt ne
2023-01-18 19:38

ez a legnagyobb hülyeség amit idősebb játékosokra mondanak, ledönti a szobrát… ezt mondták federer-re is hogy miért nem vonult rég vissza és még sorolhatnám a játékosokat. ha akar játszani csinálja, nem az eredmény számít, ha valaki ez alapján ítél meg egy karriert hogy kimaxolja akkor vannak bajok.

Sigismundus
2023-01-17 17:40

Figyeljétek meg, az lesz a mesterterv, hogy ezentúl sorban minden csapatba elszerződik egy évet, egy SB-ra ! :-)

bjeela
bjeela
2023-01-17 12:19

Végülis igen szar szezonja volt:
– elvesztette a feleségét
– tönkrebaszta a házasságát és a családi életét
– erőltette a focit egy silány csapattal
– beégett egy kicsit QB-ként is
– szal vereség vereség hátán és mindennek folyományaként
– egyre több indulat, agresszió tölti ki a mindennapjait.
Nem lehet, hogy valamit nagyon elkúrtál, Tibibácsi?

Chicago Medvek Bajnok Csapata
Chicago Medvek Bajnok Csapata
2023-01-17 12:27

Hány olyan csapat van jelenleg aki egy irányítóra van a playofftól/super bowltól? Jets, esetleg Washington, vagy Raiders lesz a befutó? Máshol nem fog tudni úgy bele ülni a tutiba mint anno a Tampában.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x