Connect with us

Hír

A Chargers kirúgta a támadókoordinátor Joe Lombardit!

A Chargers meglépte azt, amire sokan vártak már egy ideje: kirúgta a támadókoordinátor Joe Lombardit – jelentette be a csapat a hivatalos csatornáin. Emellett az irányítóedző Shane Dayt is menesztették. Ez gyakorlatilag azt is jelenti, hogy a főedző Brandon Staley megtarthatja az állását – ha nem így lenne, akkor nem csak Lombardit, hanem vele együtt őt is elküldték volna.

A Staley-vel kapcsolatos döntésen lehet vitatkozni, az viszont egyértelmű volt, hogy Lombardinak mennie kell, a támadósor ugyanis borzasztóan volt felépítve, teljesen elavult filozófia szerint, egyáltalán nem építve Justin Herbert erősségeire és nem segítve a játékát.

Ezzel jelenleg hat támadókoordinátori poszt üres a ligában – Chargers, Commanders, Titans, Rams, Jets, Patriots –, ebből ötnél a játékhívás is felelősség lenne. Elég egyértelműen a Chargersé a legvonzóbb ezek közül Herbert miatt. Persze a koordinátorcsere mellett érdemes lenne egy gyors elkapót is szerezni, ugyanis nagyon hiányzott a sebesség ebből az egységből.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!