Connect with us

Hír

Lamar Jackson a közösségi médiában üzent a Ravensnek

Lamar Jackson egy térdsérülés miatt csak a szezon első 12 meccsén tudott pályára lépni, vagyis kihagyta a Ravens Bengals elleni rájátszásmeccsét is. Sokak szerint a fiatal irányító egyébként játékra alkalmas lenne –még ha nem is 100 százalékos állapotban –, de mivel nincs hosszú távú szerződése, így nem akart kockáztatni (a korábbi 1/2-es Robert Griffin szerint jól is teszi). Most pedig a közösségi médiában üzent burkoltan a csapatnak.

Miért késik a Lamar Jackson hosszabbítás?

“Amikor van valami értékes a birtokodban, akkor nem játszol vele. Nem adsz esélyt arra, hogy elveszítsd. Nem hanyagolod el. Hanem értékeled, megbecsülöd. Mert ha gondoskodsz róla, akkor ő is gondoskodni fog rólad”

– írta Instagramon Jackson.

Az irányító már régóta szeretne egy új, sok garantáltat tartalmazó (vagy még inkább teljesen garantált) szerződést magának, de az elmúlt két idényben nem sikerült megegyeznie a csapattal. Az ötödik éves opciója idén lejár, így papíron szabadügynök lenne, de szinte biztosan kap egy franchise taget a Ravenstől. Az viszont már közel sem ennyire biztos, hogy új szerződést is kap a csapattól, egy tag+trade sincs teljesen kizárva – érdekes lesz látni, ezúttal sikerül-e megegyezni.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Péter Polgár
Péter Polgár
2023-01-17 17:50

Nehogy kiderüljön, hogy másik csapatban egy justin fields szintet tud csak hozni…

bjeela
bjeela
2023-01-17 17:20

Ráraknak még kéccer teget, aztán amikor már mindene szét van verve, akkor a gazdái széttépetik a kutyákkal(Calvin Candie) vagy bedobják egy betoncsizmában a tengerbe, hogy ne szenveggyen sokat.

Tibor Cseh
Tibor Cseh
2023-01-17 15:37

Igen,ez a legjobb tárgyalási helyszín,az insta….

wolandrule
wolandrule
2023-01-17 16:16

Állítólag a Patriotsba tart… nem bánnám, ha pletyka lenne, futónk már van.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x