Connect with us

Érdekességek

A Chiefs nem volt még underdog a rájátszásban, mióta Mahomest draftolták

A Chiefs ugyan favoritként nyitott a Bengals elleni konferenciadöntőre, azonban hét közben megváltozott a helyzet és már 1-1,5 pontos underdogok Mahomesék, leginkább mert a fogadók szerint nem lesz 100 százalékos az irányító. Ez pedig az első alkalom, hogy a Chiefs underdog a rájátszásban, mióta Mahomest draftolták.

A Chiefs zsinórban 14 rájátszásmeccsen volt favorit, amiben benne van mind a 12 mérkőzés, ahol Mahomes volt a csapat kezdője, plusz az a két találkozó is, amikor Mahomes újoncként csere volt és Alex Smith irányított. Ez utóbbihoz persze a fiatal QB-nak nem sok köze volt, inkább jól mutatja, hogy már előtte is milyen jó csapat volt a Chiefs Andy Reid vezetésével.

A Chiefs egyébként mindössze a hetedik csapat ebben az évezredben, amely hazai pályán underdog egy konferenciadöntőben. Az előző hat csapat 2-4-es mérleget ért el ebben a helyzetben. Ha Mahomest nézzük bármilyen meccsen, akkor összesen nyolcszor volt underdog, ebből ötöt megnyert. Hazai pályán pedig mindössze egyszer volt esélytelenebbnek kikiáltva, akkor a Chiefs megverte a Billst.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!