Connect with us

Hír

A Colts nem érdeklődik Derek Carr iránt

Derek Carr idén távozik a Raiderstől (hogy elcserélik vagy kivágják, az még nem egyértelmű), és mivel a Colts az utóbbi években sorra fogyasztotta a veterán irányítókat, természetesen sokan összeboronálták már a feleket. Azonban a TheAthletic Coltsszal foglalkozó beat writere, Zak Keefer információi szerint az indianapolisiak nem érdeklődnek Carr iránt.

Carrnak február 15-én aktiválódik egy 40,4 milliós garantált fizetése, így a Raidersnek addig a pontig vagy ki kell vágnia, vagy meg kell állapodnia valakivel egy cserében (ami hivatalosan csak egy hónappal később mehet végbe, így tartogat kockázatokat). Az irányító a 2014-es draftolása óta két meccs kivételével minden egyes alkalommal ott volt a csapat kezdőjében, nem is egy rossz játékos, de nem is tartozik a poszt krémjéhez, így épp abban a középkategóriában van, amivel nehéz mit kezdeni.

A Colts eddig az ilyenekre vadászott (Philip Rivers, Carson Wentz, Matt Ryan), mert úgy gondolta kellően jó kerete van egy Carrhoz hasonló irányítóval is nyerni, azonban nagyon úgy tűnik, hogy az idei év megváltoztatta a gondolkodást. Mivel “sikerült megszerezni” a 4. választási jogot a drafton (ahonnan még feljebb is lehet cserélni, akár az 1/1-re), így nagy valószínűsége van annak, hogy egy újonc irányítóval próbálkoznak be idén.

Három QB-t is top10-be várnak a szakértők: Bryce Youngot az Alabamáról, CJ Stroudot az Ohio State-ről és Will Levist a Kentuckyról (habár Stroud még nem jelentkezett hivatalosan a draftra és megindultak a pletykák, hogy lehet marad még egy évet).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!