Connect with us

Hír

Hivatalos: Dennis Allen marad a Saints főedzője

A Saints relatíve csalódáskeltő szezonon van túl, ráadásul egyes riportok Sean Payton visszatérését sem tartották kizártak, de most Mickey Loomis bejelentette, hogy Dennis Allen marad a csapat főedzője. Rajta kívül viszont senki sem érezheti magát biztonságban, a szezon kiértékelése után még lehetnek változtatások az edzői stábban, tette hozzá a gárda general managere.

A Saints tavaly kvázi all int nyomott Allennel, viszont az eredmények elmaradtak. Bár a főedző specialitásának számító védelem top 10-es volt szinte minden releváns mutatóban, az offense kritikán alul teljesített és nem úgy tűnt a szezon során, hogy Allenek bármi elképzelése lenne, hogyan is lehetne ezen javítani. Ennek is köszönhetően mindössze 7-10-es mérleggel végzett a csapat, de az ezért járó top 10-es cetlit már tavaly elcserélte a Saints.

Olyan szempontból érthető a döntés, hogy első kör- és kezdő szintű irányító nélkül, illetve egy óriási pénzügyi gödör kellős közepén nem sok top jelölt választotta volna a Saintst. Jövőre viszont sokkal jobb lesz a csapat helyzete az erőforrásokat tekintve, így még egy gyenge szezon nem fér bele Allentől (még úgy sem, hogy nem lesz a legkönnyebb helyzetben).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!