Connect with us

Hír

A Commandersnél Sam Howellel terveznek kezdőként

A Commandersnek meggyűlik a baja az irányítókkal, hiszen Kirk Cousins távozása után az alábbi játékosok voltak legalább egyszer kezdők a csapatban: Alex Smith, Josh Johnson, Colt McCoy, Mark Sanchez, Case Keenum, Dwayne Haskins, Kyle Allen, Taylor Heinicke, Ryan Fitzpatrick, Garrett Gilbert, Carson Wentz és legújabban az ötödik körös újonc Sam Howell. Impresszív névsor mindössze öt év alatt.

A fővárosiak ki fogják vágni Wentzet, így ismét adódik a kérdés, hogy jövőre ki fog kezdeni. Nos, Jonathan Jones (CBS) információi szerint a csapatnál azt mondják a megüresedett támadókoordinátori posztra jelentkezőknek (Scott Turnert rúgták ki múlt héten), hogy Howell lesz az első számú irányító a holtszezonba menet. Az a Howell, aki ugyan nem mutatott rosszul a zárófordulóban (11/19, 168 yard, TD, INT plusz 35 futott yard és egy TD), mégis csak egy meccs van a háta mögött, egész évben harmadik volt a csapaton belül és nem véletlen draftolták az ötödik körben.

Persze ez még nem jelenti azt, hogy ő lesz az első heti kezdő is, de Heinicket biztosan beelőzte házon belül. Ettől függetlenül minden bizonnyal meg fogja vizsgálni a csapat a potenciális cserelehetőségeket és a szabadügynökök közt is szétnéz, aztán a drafton is van még lehetősége QB-t találni.

Mindenesetre ez a döntés is megerősíti azt, hogy Ron Rivera nem kezeli valami jól az irányítókat, hiszen ha Howellben láttak valamit a szezon közbeni edzéseken, akkor érdemesebb lett volna jóval hamarabb bedobni Heinicke és Wentz helyett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!