Connect with us

Hír

A Seahawks semmiképp sem engedi el Geno Smith-t

Geno Smith élete első rájátszás meccsén vereséget szenvedett a 49erstől, ezzel véget ért az ő és a Seahawks szezonja is. Az irányító és a csapat kapcsolata azonban nem ért itt véget, hiszen ugyan Geno szabadügynök lesz, a seattle-iek nem fogják elengedni a QB-t. Ian Rapoport információi szerint azon dolgoznak, hogy összehozzanak egy hosszabbítást, azonban ha ez nem sikerül, akkor a Hawks franchise taget fog tenni Smithre, tehát biztosan nem engedi ki a piacra.

A franchise tag bő $30 millió lenne egy évre, ráadásul ezt mind el kell könyvelni 2023-ban a sapkában. A hosszabbítás biztosan menedzselhetőbb lenne a sapkában, de jó kérdés, hogy milyen összegről lenne szó és mennyi garantáltat tartalmazna – erről jelenleg legfeljebb csak találgatni tudunk.

Smith idén minden meccsen kezdő volt – 2013-as újonc éve óta először –, vezette a ligát passzpontosságban, dobált 4282 yardot, 30 TD-t és 11 INT-t, a Wilson-éra után egyből rájátszásba vezette a Seahawkst, Pro Bowler lett és akár megnyerheti az Év Visszatérője címet is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!