Connect with us

Hír

A gyakorlócsapatból felhozott Davis Webb kezd ma a Giantsben

A Giants egészen biztosan 6. kiemeltként megy a rájátszásba, így semmi értelme a kezdőket játszatnia a zárófordulóban egy esetleges sérülést kockáztatva. Úgyhogy nem is fogják a kezdőket pályára küldeni az Eagles ellen, sőt még a cseréket sem feltétlen. Irányító poszton ugyanis ahelyett, hogy a csere Tyrod Taylor játszana, a gyakorlócsapatból tegnap felhozott Davis Webb fog kezdeni – írja a New York Post.

Webbet öt éve draftolta a Giants a harmadik körben Eli Manning potenciális örököseként, de sosem kapott esélyt többek közt a főedző Ben McAdoo és a general manager Jerry Reese gyors menesztése miatt sem. Még csak passzkísérlete sem volt a profik közt, ugyanis egy év után kivágták, hogy az új rezsim fejlesztendő fiatalja, Kyle Lauletta kapja meg a helyét a rosteren.

Webbet amúgy érdekes módon a Dolphins le akarta igazolni a héten a gyakorlócsapatból, de az irányító nemet mondott, vélhetően tudva, hogy szerepet kaphat ezen a héten a New York-iaknál. Az első kiemelésért küzdő Eagles ellen mondjuk nem lesz egyszerű dolga, főleg hogy körülötte a kezdő támadósor sem áll épp sztárnevekből, nem hogy a cseresor.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!