Connect with us

Hír

Nem tudni, Lamar visszatér-e a rájátszás kezdetére

Kevés égetőbb kérdés van a rájátszás kapcsán, mint hogy Lamar Jackson visszatér-e a Ravensbe. A válasz pedig az, hogy fogalmunk sincs. Adam Schefter ugyan arról számolt be, hogy “jó esély” van erre, és John Harbaugh is reménykedik ebben, sőt még Lamar Jackson is ezt mondta a hozzá közel állókhoz, de Ian Rapoport arról számolt be, hogy akik látták őt közelről az utóbbi időben, egyáltalán nem biztosak ebben.

A tegnap 25. születésnapját ünneplő Lamar még december elején szenvedett egy PCL-sérülést, ami állítólag 1-3 hetes kihagyást hoz magával, de jelenleg már öt hétnél tartunk és még csak edzésbe sem tudott állni az irányító. Az információáradatot gátolja, hogy Jacksonnak nincs ügynöke, így nem nagyon szivárognak ki vele kapcsolatos információk nem csak a sérülése, de a szerződése kapcsán sem.

És az sem elképzelhetetlen, hogy a szerződéshelyzete is bekavar a dologba, láttuk például Baker Mayfield esetében is, hogy sérülten játszani nagyban ronthatja az alkupozíciót, így Jacksonnak sem feltétlen érdeke úgy kimenni a pályára, hogy közel sem 100 százalékos. Mindenesetre Peter Schrager arról számolt be, hogy nagyon kényes ez a Lamar-téma a Ravensnél, senki sem akar semmit mondani, de egyre többen frusztráltak a helyzet kapcsán a csapatnál.

Hiányában Tyler Huntley irányított a Ravensben, de folyamatosan jöttek a vereségek, ráadásul most még Huntley is sérüléssel bajlódik, így elképzelhető, hogy a Bengals ellen Anthony Brown fogja kivezetni a Hollókat – állítólag csak a meccs előtt derül ki, ki fog kezdeni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!