Connect with us

Hír

A Jets nem fog spórolni, ha lehetősége lesz egy új franchise irányítót szerezni

A Jets  7-4-es kezdést követően hat vereséggel zárta a szezont, így zsinórban 12. éve nem jutott be a rájátszásba. Ennek egyértelmű oka az irányítóhelyzet volt, ugyanis Zach Wilsont elkönyvelhetjük bustként, Joe Flacco és Mike White pedig nem jelentett megoldást. Így nyilván a QB-kérdés lesz középpontban a csapat holtszezonjában.

Woody Johnson tulajdonos elmondta, hogy a keret nagyon erős és készen áll bármire is, a védelem elit, már csak a támadósorral kell kezdeni valamit. Mike LaFleur koordinátort már menesztették, így az ő helyére is kell találni valakit, azonban talán nagyobb fejtörést okoz egy kompetens irányítót találni, akivel sokáig menetelhetnek. Johnson azonban azt mondta, hogy nyitva lesznek a pénzcsapok és minden erőforrást biztosít arra, hogy a hiányzó láncszemet megtalálják.

Persze az nem elég, hogy a tulajdonos adja a pénzt, hiszen ez a legtöbb helyen adott. A sapkában is biztosan meg tudják oldani a dolgot, de Joe Douglas general managernek és Robert Saleh főedzőnek meg kell találnia azt az irányítót, akivel sikeres lehet a csapat, és ide is kell csábítaniuk – ebben persze a pénz fontos tényező, de nem az egyetlen.

Jó irányítók pedig nem szaladgálnak csak úgy az utcán, így idén sem lesz nagy a felhozatal. Tom Brady minden bizonnyal távozik a Buccaneerstől, így egy nagynevű szabadügynök biztosan lesz, de kérdés, hogy ő épp a Jetsbe akar-e menni. Az opciók közt lehet még Jimmy Garoppolo, aki a támadókoordinátor menesztése előtt nagyon logikus lett volna, hiszen ugyanabban a rendszerben játszik San Franciscóban, mint amit LaFleur futtatott itt, azonban ez a kapcsolat már nem adott (persze Saleh-val is megvan a kapcsolat a 49erstől, de az nem ugyanaz). Derek Carr lehet még elérhető, bár érte könnyen lehet, hogy cserélni is kell. És akkor ott van még Lamar Jackson, aki elméletileg szintén szabadügynök, de egy franchise taget minimum kapni fog a Ravenstől, azonban ha nem haladnak a tárgyalások, nem zárható ki, hogy eladná a Baltimore – ehhez persze rengeteg drafttőkét is fel kéne használnia a Jetsnek.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x