Connect with us

Hír

Mike Williams továbbra sem tudott edzésbe állni, kérdéses a játéka

A Chargers múlt héten úgy döntött, hogy egy tét nélküli meccsen is játszatja a kezdőit, erre pedig úgy néz ki ráfaragott. A mérkőzésen Joey Bosa és Mike Williams is megsérült, és ugyan a pass rusher rendben van, az elkapó azóta nem tudott edzeni és kérdéses a játéka a Jaguars elleni wild card mérkőzésre. Ő egyébként az egyetlen játékos a csapatnál, aki felkerült a sérülésjelentésre, de ő elég fontos.

Williamsnek hátsérülése van, és állítólag múlt héten a mérkőzés után segíteni kellett neki, hogy a csapatbuszhoz oda tudjon sétálni – miközben Brandon Staley főedző azt mondta, hogy vissza tudott volna térni a pályára, ha nagyon kell. Staley tegnap azt nyilatkozta az újságíróknak az elkapó hadrafoghatóságát illetően, hogy “az edzés most nem számít, a pihenés igen”, ami kifejezetten mókás azután, hogy múlt héten a pihenés nem volt fontos egy tét nélküli találkozón.

Williams rendkívül központi része a támadósornak, a szezon közbeni hiányát nagyon is megérezte az offense, így fontos lenne, hogy tudjon játszani – még jobb lenne, ha 100 százalékos lenne, de ez nem várható.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!