Connect with us

Hír

A magyar idő szerinti 19 órás sávba mozgatták a Ravens-Bengals meccset

Az NFL véglegesítette a 18. forduló menetrendjét és döntést hozott arról, hogy a Ravens-Bengals mérkőzést a magyar idő szerinti 19 órás sávban játsszák le. Eredetileg a Bengals-Bills meccs eredményétől függött volna, hogy a 19 vagy a 22 órás sávban kerül megrendezésre a találkozó (Bengals győzelem esetén a 19 órásban, Bills siker esetén a 22 órásban), azonban Damar Hamlin hétfői összeesése következtében nem tudták ettől függővé tenni az időpontot.

Azt továbbra sem tudni, hogy folytatják-e a Bengals-Bills mérkőzést, vagy törlik és győzelmi mutató alapján osztják ki a kiemeléseket az AFC-ben. Utóbbi forgatókönyv szerint a Bengals bebiztosítaná a csoportgyőzelmét, így kisebb tétje lenne a Ravens elleni zárófordulónak, bár mindkét csapat javíthatna még a kiemelésén.

Sokan elkezdtek spekulálni, hogy ez a döntés a Bengals-Bills törlését jelentheti, azonban nem feltétlen van így (habár talán ebbe az irányba mutatnak a jelek jelenleg). Azért tették ugyanis ebbe a sávba a meccset, mert még ha törlik is azt a találkozót, a Bengals akkor is megelőzheti a Billst a 2. kiemelésért folytatott harcban, amennyiben a buffalóiak kikapnak a Patriotstól, a Cincy pedig megveri a Ravenst. Ezért játsszák egy időben ezt a két mérkőzést.

Ennek egyébként a Chargers is örülhet, ugyanis ha a Ravens kikap a 19 órás sávban, akkor a Chargers biztosan ötödik kiemelt, így megteheti a Broncos ellen a 22 órás sávban, hogy pihenteti kezdőit. A fogadóirodáknál épp ezért a Broncos lett a találkozó favoritja a hír hallatán.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!