Connect with us

Hír

A Panthers is rárepülne Jim Harbaugh-ra

A hírek szerint a Broncos már kinézte magának a 49ers korábbi és a Michigan jelenlegi főedzőjét, Jim Harbaugh-t. Most pedig több forrás, például az AP és a Charlotte Sports Live is arról számolt be, hogy a Panthers is bejelentkezett Harbaugh-ért, ráadásul a tulajdonos David Tepper már beszélt is vele a megüresedett főedzői állással kapcsolatban – nem interjú volt, csak egy beszélgetés.

A Panthers október elején rúgta ki Matt Rhule-t, a harmadik szezonja elején. A helyét Steve Wilks vette át, akivel egyértelműen javult a csapat, hiszen az 1-5-ös kezdés után közel kerültek a rájátszáshoz is (Wilks 5-5-ös mérleget ért el azóta). Így felmerülhet az ő végleges kinevezése is, bár ez nem tűnik valószínűnek annál a franchise-nál, ahol a tulajdonos nagyobb halakra vadászik. Ha Harbaugh lenne a befutó, a kinevezésével biztos várni kellene még, ugyanis legalább két kisebbségi főedzőt is meg kell hallgatni az állásra és ezekre a wild card kör utánig nem kerülhet sor a jelenlegi szabályok szerint (már amennyiben NFL-alkalmazásban állnak a jelöltek).

Harbaugh elég jól jöhet ki ebből a versenyfutásból, hiszen a liga két legújabb és egyben leggazdagabb tulajdonosa (vagy tulajdonosi köre) verseng a kegyeiért.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!