Connect with us

Hír

A Panthers IR-re tette elit cornerét, a Vikings és a Seahawks is elveszített egy fontos kezdőt

A Panthers számára tét nélkülivé vált a szezon utolsó mérkőzése, így nem volt értelme erőltetni a csuklósérüléssel bajlódó Jaycee Horn visszatérését. A csapat emiatt IR-re is tette az idén elit szinten teljesítő cornert, aki 13 meccsen kezdett idén és többek között három INT és hét leütött passz került a neve mellé.

A Seahawks elveszítette a kezdő linebacker Jordyn Brooksot, a védőnek ugyanis elszakadt az ACL-e. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a szezonzárót lesz kénytelen kihagyni, de még a rájátszásban sem játszhat, ha a csapatnak sikerül kiharcolnia a részvételi jogot, ráadásul a 2023-as idényének az eleje is veszélybe került. A 2022-es szezont így 161 tackle-lel, egy sackkel, egy kiharcolt és egy összeszedett fumble-lel, illetve öt leütött passzal zárja.


A Vikingst is komoly veszteség érte, ugyanis a right tackle Brian O’Neill “súlyos” vádlisérülést szenvedett és már biztos, hogy nem lesz ott a csapat Bears elleni szezonzáróján, de jó eséllyel a rájátszást is ki kell hagynia. Nagy érvágás ez a Minnesotának, a 27 éves OT ugyanis idén mindössze 28 nyomást engedett és futáshoz is kiválóan blokkolt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!