Connect with us

Hír

Russell Wilson mindent elkövet a holtszezonban, hogy jobb legyen

Russell Wilson karrierje legrosszabb teljesítményét nyújtotta idén és jelenleg úgy néz ki, hogy a Broncos az NFL történetének egyik, ha nem a legnagyobb hibáját követte el a megszerzésével és az évi 49 millió dolláros hosszabbításával. A veterán irányító viszont nem hajlandó belenyugodni a dologba (bár a szerződését elnézve megtehetné), hanem mindent el fog követni a holtszezonban, hogy jobb legyen, állítják hozzá közeli források.

Wilson az egyik legkonzisztensebb játékos, ha a felkészülésről van szó. Bármi is van, minden nap elvégzi a napi rutinját, hogy a lehető legjobb teljesítményét nyújthassa. Az elmúlt két-három szezonban ebből nem sokat láttunk a pályán, és nem is feltétlenül azért, mert baj lenne a felkészüléssel. Egyszerűen Wilson sebessége már megkopott, nem képes úgy improvizálni és meghosszabbítani a játékokat, mint korábban, így pedig sokkal inkább előtérbe kerülnek a limitációi (nem lát középre, nem olvas jól stb.).

Ezen nem valószínű, hogy egy új felkészülési módszer segítene, bár az is biztos, hogy ártani sem fog. Kis szerencsével és egy jó főedzővel hátha sikerül kihozni valamit ebből a projektből.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!