Connect with us

Hír

A Panthers is meginterjúvolhatja Sean Paytont

A Broncos, Cardinals, Texans hármas után újabb csapat indul el a Sean Paytonért folytatott versenyben. Adam Schefter információi szerint ugyanis a Carolina Panthers is engedélyt kapott a Saintstől a jelenleg nyugdíjas főedző meginterjúvolására. Ezzel pedig már csak a Colts maradt a főedzőt kereső csapatok közül, amelyik nem érdeklődik Payton iránt (hivatalosan).

Azért érdekes ez a hír, mert a Panthers csoportriválisa a Saintsnek, így meglepő lenne, ha épp nekik adnák el a szerződés alatt álló főedzőt. Persze ha mindenkinél jelentősen többet ajánlanak, akkor akár ez is elképzelhető, de egy első körnél kezdődik a licit, így ez nem tűnik olyan valószínűnek.

Mivel az 59 éves Payton szerződés alatt áll, így a csapat engedélyére van szükség az interjúhoz – enélkül a szabályok szerint először a franchise-oknak kellene megegyezniük a kompenzációról, csak utána lehetne egyáltalán elkezdeni beszélgetni a főedzővel. Payton egyébként csak a holnapi naptól interjúzhat hivatalosan, először pedig a Broncos lesz soron.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!