Connect with us

Hír

Megtalálta general managerét a Cardinals

Két csapat keresett idén general managert, az egyik pedig meg is találta: az Arizona Cardinals ugyanis kinevezte a posztra Monti Ossenfortot, a Titans játékosszemélyzetért felelős igazgatóját – jelentette be a csapat. Érdekes, hogy épp a Titansé a másik üres GM pozíció, azonban ott úgy tűnik nem házon belül neveznek ki embert. És nem házon belül tették ezt a Cardinalsnál, pedig 1993 óta nem hoztak külsős general managert.

Ossenfort az utóbbi három évet töltötte Tennesseeben, előtte 15 éven át New Englandben dolgozott előbb játékosmegfigyelőként, majd onnan küzdötte fel magát a ranglétrán az egyetemi játékosmegfigyelésért felelős igazgatóvá, innen lépett elő a Titanshez eggyel magasabb beosztásba, most pedig a szakmája legfelső szintjére lépett Arizonában.

A Cardinalsnál Steve Keim helyét veszi át, aki nagyon rossz munkát végzett az utóbbi években, így Ossenfortnak nem lesz egyszerű dolga újjáalakítani az öreg és gyenge keretet. A következő feladata a főedző megtalálása lesz, a PFT információi szerint ligakörökben arról pusmognak, hogy Brian Flores lehet a favorit erre.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!