Connect with us

Hír

A Raiders még nem engedélyezte Carrnak, hogy cserepartnert keressen

A Raiders és Derek Carr útjai külön fognak válni idén, a kérdés már csak az, hogy pontosan milyen módon – cserével vagy kivágással. A kivágásnak február 15 a határideje, hiszen utána 40 millió dollár garantálttá válik a szerződéséből, tehát ezt követően már csak elcserélni lehet. Azonban elég kockázatos lenne megvárni a február közepi határidőt lebeszélt csereüzlet nélkül, hiszen utána elképzelhető, hogy nyakukon marad a QB. Ezért is furcsa döntés a csapat részéről, hogy még nem engedélyezték Carrnak és ügynökének, hogy cserepartnert keressenek – írja a Sports Illustrated.

Carrnak van egy no trade záradék a szerződésében, tehát az ő beleegyezése is kelleni fog egy cseréhez, szóval gyakorlatilag csak oda lehet elcserélni, ahová ő is menni szeretne. Épp ezért furcsa igazán, hogy nem engedélyezték neki a partnerkeresést, hiszen enélkül nem fogják tudni eladni. Az ok Vic Tafur (TheAthletic) szerint az lehet, hogy Carr ügynöke ne tudjon lebeszélni egy szabadügynök-piaci szerződést az új csapattal ahelyett, hogy csereüzletről beszélgetnének.

Ebben még lenne is logika, ha nem szorítaná a határidő a Raiderst és ne lenne megkötve a keze a no trade záradék miatt. Ugyanis Carr könnyen elképzelhető, hogy nemet mond bármilyen cserére és azt mondja, hogy inkább vágjatok ki és a piacon keresek magamnak csapatot. Leginkább együtt kellene dolgozniuk a feleknek, hogy Carr is beszélhessen a potenciális csapatokkal, főedzőkkel, támadókoordinátorokkal, hogy mégis hol tudná elképzelni magát, és így a Raiders is kaphasson érte kompenzációt draft pick formájában.

Jelen állás szerint könnyen elképzelhető, hogy a Raidersnek ki kell majd vágnia az irányítót a két hét múlva esedékes határidő előtt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!