Connect with us

Hír

Kellen Moore lett a Chargers támadókoordinátora

Mindössze egy nap telt el azóta, hogy a Cowboys és Kellen Moore közös megegyezéssel felbontotta a szerződését, a támadókoordinátor azonban gyorsan munkát talált magának és a Chargersnél fogja folytatni ugyanilyen pozícióban. Nem nehéz tehát kikövetkeztetni, hogy előre lebeszélt dologról volt szó és már annak tudatában akart távozni Moore, hogy tudta hol fog kikötni.

A korábbi NFL-irányító, és még mindig csak 34 éves Moore az utóbbi négy évet töltötte a Cowboys támadókoordinátoraként (az elsőt még Jason Garrett, a többi hármat Mike McCarthy főedző alatt), ebben az időszakban EPA/play alapján az ötödik legjobb volt a támadósora. A számai tehát elég jól mutatnak, viszont érhette kritika amiatt, hogy túl sokat vár el az irányítótól és nem könnyíti meg eléggé a dolgát, plusz a legerősebb ellenfelek ellen és nagy meccseken nem működött valami jól a támadósor sem.

A Chargersnél Joe Lombardi helyét veszi át, akihez képest egyértelmű javulást várhatunk majd a játék képében, és ami talán legfontosabb az eddigi problémák alapján, átlagos passzmélységben. Érdekes egyébként, hogy Brandon Staley sokáig a Rams-fáról keresett támadókoordinátort és úgy tűnt olyan rendszert szeretett volna, végül mégis egy más szisztéma mellett tette le a voksát és inkább a tapasztalatot választotta.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Skyfire
Skyfire
2023-01-31 11:31

Hát nem tudom hogy jó csere e, voltak jó meccsei, de nem nagyon érzem erős igazolásnak. Ha jó edző vagy, mint pl a Gaints esetén, lehet alkotni, nem véletlen hogy főedzőnek már nem akarták.
Herbert igazán kaphat elit edzőt, de csapatot is talán :D

bjeela
bjeela
2023-01-31 08:16

A Herbert név megint szép lesz
Méltó régi, nagy híréhez…

Zoard
Zoard
Reply to  bjeela
2023-01-31 13:22

Látod: a fecske útra kél,
Hull a sápadt diólevél;
Deres a szőlő, őszre jár –
Ó, jössz-e már, ó, jössz-e már?

Zoard
Zoard
Reply to  Zoard
2023-01-31 20:15

– Válaszom nemleges. Félfüllel hallottam
valami ilyesmit a magas alpokban.
Hogy én is ugatnám éjszaka, azt kétlem.
Esetleg majd egyszer, kényelmesen délben.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x