Connect with us

Hír

A Ravens végre rendesen kiállt Lamar Jackson mellett

Az utóbbi hetekben egyre nagyobb frusztráltság érződött a Ravens oldaláról Lamar Jackson irányába, így ha valószínű nem is volt, de nem lehetett kizárni egy esetleges válást a holtszezonban (írtunk is róla bővebben). Most a szezonzáró sajtótájékoztatón azonban John Harbaugh főedző és Eric DeCosta general manager is abszolút kiállt az irányító mellett és nyomatékosították, hogy vele képzelik el a jövőt.

DeCosta beszélt is Lamarral tegnap és a general manager izgatott, hogy újrakezdhetik a tárgyalásokat – a szezon kezdetével ezek megszakadtak, ugyanis a játékos a focira akart koncentrálni. A GM azt is elmondta, hogy egy esetleges cseréről nem is akarnak beszélni jelenleg, és hogy nem lát semmilyen okot arra, hogy miért ne Lamar lenne a csapat kezdője a 2023-as szezon első körében.

A főedző John Harbaugh pedig így nyilatkozott:

“100 százalék. 200 százalék. Nem is kérdés, hogy Lamar Jackson az irányítónk. Minden amit csináltunk a támadósor és a csapat felépítése kapcsán arról szólt, hogy eköré a hihetetlen fiatalember, a tehetsége, a képességei és a versenyszelleme köré rakjuk a megfelelő embereket. Szeretném, hogy maradjon, Eric is szeretné, Steve (Bisciotti, tulajdonos) is szeretné, Lamar is szeretne maradni, úgyhogy szerintem megoldódik majd.”

Harbaugh azt is elmondta, hogy Jacksont bevonják a támadókoordinátor-keresési folyamatba, miután Greg Roman távozott a csapattól.

Érdekes lesz követni az eseményeket, és ugyan most nagyon kiálltak Lamar mellett és minden szupernek tűnik, azért nem lesz egyszerű ezt a tárgyalási folyamatot megoldani és elképzelhető, hogy újra előjönnek még frusztráltságok akár mindkét fél oldaláról.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
2023-01-20 14:09

Hányszor hallottuk már ezt.

camillo 7777
2023-01-20 09:50

Középszerű QB kapják a nagy lovét, nem csodálkozom, hogy Lamar se akar kimaradni.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x