Connect with us

Hír

Aaron Rodgers ismét a visszavonulás gondolatával flörtöl

A Packers és ezzel a 39 éves Aaron Rodgers szezonja a Lions elleni vereséggel véget ért. Bejárta a internetet, hogy a lefújást követően a Lions újonc elkapója, Jameson Williams el akarta kérni az irányító mezét, ő azonban erre csak annyit mondott, hogy “ezt most megtartom“. Érthető módon érzelgős volt a találkozó után a levonuláskor, amit be lehet tudni a vereségnek és a szezon végének, de mi van akkor, ha többről van szó?

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón természetesen erről is megkérdezték. Azt mondta, hogy a gondolatai jelenleg elég nyersek és nem akar most semmit mondani, mert ki akarja venni az érzelmeket a döntésből, aztán beszélni fog a csapat vezetőivel is, hogy ők hogyan látják a helyzetet, és meglátja akkor hogyan áll az egészhez.

“Egy ponton a körhinta megáll és ideje leszállni. Jól érzem magam attól, amit elértem a ligában és nem bánnék meg semmit, ha abbahagynám, de meg kell látnom, hogyan érzem magam, ha kicsit eltávolodok az egésztől.”

– mondta az irányító, via Jordan Schultz.

Sok mindenről megkérdezték, például hogy kell-e még bizonyítania valamit, végig akarja-e még egyszer csinálni a szezon hajtását, itt van-e az ideje, hogy valaki más vegye át a csapat vezetését, a franchise vajon úgy gondolja-e, hogy ideje Jordan Love-nak átvenni a stafétát…

“El kell távolodjak és át kell gondolnom a dolgokat. Büszke vagyok arra, amit elértem, de értem azt is, hogy hol tart a csapat. Fiatal csapat vagyunk és az idősebbekkel lehetnek változások. Lehet itt az ideje továbbállni. De az is lehet, hogy átgondolom és azt mondom, hogy rohadtul nem, és vissza kell térjek még egy nekifutásra.”

Rodgersnek és a Packersnek fel kell tennie a kérdést, hogy tényleg közel vannak-e egy újabb Super Bowl meneteléshez, vagy kicsit újra kell gondolni a dolgokat és más úton elindulni. A pénzügyek szempontjából nem lenne egyszerű a visszavonulás vagy esetleg egy csapatváltás, de nem is akadályoz meg semmit. Rodgers egyébként nem zárta ki, hogy másik csapatban játsszon, de azt azért sugallta, hogy nem nagy ennek az esélye.

Ha esetleg befejezi a pályafutását, akkor utolsó passza Packers-mezben egy interception lesz, amit az újonc safety Kerby Josephnek dobott.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!