Connect with us

Hír

Burrow: Addig van nyitva az ablakunk, amíg tart a karrierem

A Bengals a Ravens elleni sikerrel lezárta az alapszakaszt, egyértelmű csoportgyőztesként. A mérkőzés után természetesen nagy volt az ünneplés, Joe Burrow pedig a rá jellemző lazasággal, csoportgyőztes pólóban és sapkában, illetve szivarral a szájában vett részt ezen, majd nyilatkozott az újságíróknak.

“Ez az alap mostantól. Minden egyes alkalommal meg fogjuk ünnepelni, elszívjuk a szivarjainkat, felvesszük a pólóinkat és sapkáinkat és ezt minden évben elvárjuk magunktól.”

– mondta az irányító a TheAthleticnek.

Később a hivatalos sajtótájékoztatón arról kérdezték, hogy mi a helyzet a csapat Super Bowl ablakával, hogyan látja ezt.

“Az ablak a teljes karrierem. Mindig lesznek változások, játékosok, edzők, de az ablakunk mindig nyitva áll.”

Ugyan talán kicsit nagyképűnek hangzik, abszolút igaza van. A Bengalsnak ilyen irányítóval minden évben úgy kell nekiállni a szezonnak, hogy a Super Bowlért harcol. Ugyan a franchise nem nyert még bajnoki gyűrűt, de tavaly ott voltak már a kapuban. Persze a helyzet eggyel nehezebb lesz, ha a korábbi 1/1-es meg kell fizetni, ettől függetlenül amíg ő játszik, a Bengalsszal mindig számolni kell. Ez pedig elég hosszú időnek ígérkezik.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pedro44
Pedro44
2023-01-09 20:25

Egyébként megnézném h azzal a tavalyi fallal és Taylorral ki jutott volna SB-be, de akárcsak rájátszásba. A srác egy zseni!

Pedro44
Pedro44
2023-01-09 17:15

Imádom a srácot!

Piiter
Piiter
2023-01-09 15:50

Bírom ezeket a fiatal srácokat,tök jók meg minden. A bajom csupán az, hogy 1-2 jó év után már hof -t vizionálnak sokan, vagy misztifikálva vannak. De… Még úgy is hogy ez már tényleg 1 irányítót védő liga, helyesen amúgy, hullanak mint a legyek. Tua,Filc stb. Pedig már nem nagyon vannak burfict féle marhák. Mobilis,tud futni,fekve dobni anyám tyúkja. Oszt majd 30 évesen ölbe viszik budira. Mert szétverték. Az öreg,ha látja hogy jönnek a kannibálok, úgy esik össze mint a colostok. A hosszú élet titka…..

Emiliano sombreróban
Emiliano sombreróban
2023-01-09 11:38

Jót röhögnék, ha ezek után kisz.pnának a félhalott Ravens ellen.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x