Connect with us

Beharangozó

Az utolsó állomás a Super Bowl előtt – Tippek és kibeszélő

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy egészen augusztusig bezárólag ma láthatnak utoljára egy napon több NFL-meccset is. Készüljenek fel az ínséges időszakra, maradjanak ébren a késői kezdés ellenére is és szurkolják végig a ma éjjeli konferenciadöntőket, itt a kommentek közt kibeszélve a történéseket. Igazán kiváló mérkőzések várnak Önökre! Támogatóinknak ajánljuk a Discord szerverünket, ahol a meccsnapi kibeszélőben (is) elég nagy élet szokott lenni!

San Francisco 49ers @ Philadelphia Eagles (kickoff: 21.00)

A liga két legjobb kerete csap össze az NFC-döntőben hihetetlen skill sorokkal, egészen remeknek ígérkező falcsatákkal, két érdekes irányítóval és kiváló sakkjátszmákkal az edzők részéről. A 49ers halál formációját szinte lehetetlennek tűnik levédekezni McCaffrey-vel, Deebo Samuellel, Kittle-lel, Aiyukkal és Juszczykkal, de az Eagles offense is mindig megtalálja az ellenfél gyengeségét és ezt támadhatja egész meccsen – ezek most a szélső hosszú passzok és a zone read játékok lehetnek. Nagyon nehéz különbséget tenni a két csapat közt erősségre, és matchupokból is nehéz megjósolni, ki tud többet kihozni, így egy random turnover bármikor dönthet, vagy épp az edzők megfelelő game managementje – végül talán elsősorban ez utóbbi miatt tippelek az Eaglesre.

Beharangozó

Tipp: Eagles -2,5

Cincinnati Bengals @ Kansas City Chiefs (kickoff: 0.30)

Megismétlődik a tavalyi AFC-döntő, ezt a párharcot pedig jó eséllyel még nagyon sokat nézhetjük a következő években. A Bengals egyértelműen jobb csapat mint tavaly volt, a Chiefsnél ráadásul Mahomes bokasérüléssel küzd, így nagy kérdés, hogy milyen állapotban lesz és ez mennyire limitálja a játékát. De le lehet győzni Mahomest és Reidet egymás után négyszer? Lehetetlennek hangzik, de ha valaki, akkor a Bengals képes lehet rá. Viszont közel sem gondolom ezt olyan simának, mint talán a legtöbben Mahomes sérülését látva, ugyanis egyrészt Reidéknek a boka állapotáról több infójuk van, így jobban tudnak erre gameplant írni, mint a túloldalon Lou Anarumo, akinek meccs közben kell majd erre reagálnia. Ráadásul a túloldalon Spagnuolo is jóval több problémát tud majd okozni Burrow-éknak nyomásgyakorlással és a coverage-ek változtatásával, mint a Bills múlt héten. Végül a Mahomes bokája körüli nagy kérdőjel miatt teszek elsősorban a Bengalsra, de ha nem limitálja a sérülés, akkor jó esélyei lehetnek a Chiefsnek.

Beharangozó

Tipp: Bengals +1,5

Spread tippjeim múlt héten: 4-0
A rájátszásban: 11-1

A szezonban: 101-95-6

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!