Connect with us

Hír

BREAKING: A Texans kirúgta Lovie Smith-t!

Ahogy arra számítani lehetett, a Houston Texans egy év után kivágta a főedző Lovie Smith-t. Mindezt úgy, hogy a csapat megverte a Coltsot és ezzel elveszítette az 1/1-es cetlit, Smith pedig a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón azt mondta, hogy a számításai szerint maradni fog.

A Texans az elmúlt három évben három különböző főedzőt rúgott ki: Bill O’Brient két éve, David Culley-t tavaly, most pedig ugye Lovie Smith-t. Nem valami bizalomgerjesztő helyzet a potenciális jelöltek számára, pláne az 1/1-es cetli elvesztése után – bár anyagilag mindenki jól járt, a Texans ugyanis kénytelen kifizetni az összes főedző szerződésben foglalt sokmilliós bérét.

Smith főedzői pályafutása ezzel alighanem véget ért, egy nem túl szép 3-13-1-es mérleggel zárul a houstoni pályafutása. A tavalyi edzőkeresésből kiindulva és a friss hírek alapján az Eagles védőkoordinátora, Jonathan Gannon számít a korai favoritnak. DeMeco Ryanst is szívesen vinné a Texans, de őt Aaron Wilson információi szerint nem érdekli a Texans.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!