Connect with us

Hír

BREAKING: Bill O’Brien lett a Patriots támadókoordinátora

A Patriotsnál tavaly befuccsolt a próbálkozás Matt Patriciával a támadósor élén, úgyhogy most egy hagyományosabb formulához tér vissza Bill Belichick és ténylegesen kinevez egy támadóháttérrel rendelkező embert, ráadásul hivatalosan is támadókoordinátori szerepbe. Ez a személy pedig nem más, mint Bill O’Brien, tehát az ismerős vonal továbbra is fontos volt Belichicknél.

O’Brien 2011-ben volt már a Patriots támadókoordinátora, előtte négy évig különböző alsóbb posztokat kapott a stábban. Onnan a Penn State egyetem főedzője lett, onnan a Houston Texanshoz lépett elő ugyanilyen pozícióba, az utóbbi két évben pedig az Alabama támadókoordinátora volt.

New Englandben tehát azt remélik, hogy egy hagyományosabb felállással és összességében jó támadókoordinátorral sikerül visszatérni a korábban megszokott sikerességhez és jó támadófocihoz.

10 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
csak ezt ne
csak ezt ne
2023-01-25 08:45

Megint egy levitézlett, csúnyán megbukott, ergo kiszolgáltatott bólogató János, ez volt a fő szempont. Szakember és ez nagy előre lépés a tavalyi csodacsapathoz képest, ez vitathatatlan, de messze nem a top kategória. A stáb keresésében, erősítésében is segíthet, persze nem sokat. Aligha vonzó hozzánk jönni jelenleg a támadó szekcióhoz. Azért egy 9-8 még lehet, ha ügyeskedünk a holtidényben. Érthetően szomorú az ember, hogy minden egyes hibás lépésünk egyre kiszámíthatóbb. Ez is egy olyan húzás volt, hogy BB-nek nyilván tetszik, mindenki másnak aligha. Persze lehet nem volt nagy a sor hozzá.

DrBaji Mihály
DrBaji Mihály
2023-01-24 18:53

Remélem, ezeket a középső futásokat nem fogjuk erőltetni…

Dongatto
Dongatto
2023-01-24 18:32

Amìg nem engedik GM poziciò közelèben, addig nem lesz baj :D

DarkAtom100
DarkAtom100
2023-01-24 17:10

Hát, szemlélet mòd váltás nemigen lesz ettől az biztos, hogy ez jò hír vagy sem majd meglátjuk de a jövőre nézve szerintem ez nem túl jó.Patrica nál jobb lesz de ez önmagában semmit sem ér szerintem…

Skyfire
Skyfire
2023-01-24 16:31

GM-nek csapnivaló volt, de amit összerakott magának abból kihozta a maximumot, edzőnek jó

wolandrule
wolandrule
2023-01-24 15:38

Csöbörből-vödörbe, kabaré.

Vicgeordie
Vicgeordie
2023-01-24 15:03

Sztem jó döntés. Van playcalling tapasztalata, dolgozott már az öreggel és a hírek szerint Mac is őt szerette volna (mondjuk csórinak 3 év alatt a 3. koordinátorral kell melóznia, mérsékelten ideális). A kinti fogadtatása is pozitív.

Dániel Szabó
Dániel Szabó
Reply to  Vicgeordie
2023-01-25 09:53

jó csak ha már újjáépítés van a csapatban,legyen már edzői stábban is újítás ne csak a visszatérőket hozzuk állandóan
így azt gondolom nem lépünk előre
lehetne mondjuk egyetemről,jó tudom nincs tapasztalata NFL-ben…stb.
de próbát megér,még mindig jobb mintha visszatérő jönne,arról tudjuk hogy nem igen van előrelépés

bjeela
bjeela
2023-01-24 14:23

A ceruzafülűnél jobb, az tuti, csak nem szabad elkapatni, mert vérszemet kap…

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2023-01-25 13:22

Ő a tipikus példája annak, hogy addig léptetnek elő valakit, amíg ki nem derül róla, hogy melyik az a szint, amire már alkalmatlan. OC-nek, jó volt, HC-nek sem rossz, de GM-nek abszolút nem.
Pár évbe beletelt, amíg visszajutott arra a szintre, ahol a legjobb lehet.
Azokon lepődöm meg inkább, akik koordinátorént beválnak, de főedzőként már nem. Aztán amikor megint visszatérnek koordinátornak és megint sikeresek lesznek, akkor megint valaki HC-t akar belőlük.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x