Connect with us

Hír

Már a Bengals számít favoritnak az AFC-döntőn

A Chiefs hazai pályán 1-1,5 pontos favoritként nyitott a fogadóirodáknál a Bengals elleni konferenciadöntőre, azonban úgy tűnik sok fogadás érkezett a vendégekre, így már a Cincy számít 1,5, néhol 2 pontos esélyesnek. Az NFC-döntőben nem volt egyébként nagy változás, az Eagles 2-2,5 pontos favorit továbbra is a 49ers ellen.

A Chiefs-Bengalson történt változásnak elsődleges oka értelemszerűen Patrick Mahomes sérülése, és már a nyitó spread is furcsának tűnt emiatt (így aki gyorsan kapcsolt, jó értéket szerezhetett a Bengalsszal hétfőn). Az MVP irányító ugyan minden bizonnyal játszani fog, de közel sem lesz 100 százalékos, így nagy kérdés, hogy milyen teljesítményre lesz képes ilyen állapotban. Ráadásul az utóbbi három egymás elleni mérkőzést Burrow-ék nyerték, így valamilyen szinten mumusnak is számít a Cincy az AFC első kiemeltje számára.

Az első kiemeltek egyébként nagyon ritkán underdogok konferenciadöntőben. Ilyen utoljára 2017-ben fordult elő, amikor a Nick Folesszal felálló Eagles számított esélytelenebbnek a Vikings elleni NFC-döntőn – ahol aztán a Sasok nagyon simán diadalmaskodtak, majd a Patriotsot is megverve megszerezték a franchise első gyűrűjét.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!