Connect with us

Hír

BREAKING: Derek Carr elköszönt a Raiderstől

Ahogy a 17. heti leültetése után sejteni lehetett, a Raiders meg fog válni az irányító Derek Carrtól. A mai nap folyamán Ian Rapoport számolt be arról, hogy a csapat elkezdte feltérképezni a trade piacot, nem sokkal később pedig Carr maga írt egy hosszabb búcsúlevelet, amiben elköszön a Raiderstől és a szurkolóktól:

Trükkös helyzetben van egyébként a Raiders, ugyanis az irányítónak van egy no-trade záradék a szerződésében, tehát csak oda cserélhetik, ahová ő is menni akar. Ellenben február 15-én garantálttá válik 40,4 millió dollár a szerződéséből, azaz ezt követően nem vághatja ki a Raiders, viszont hivatalosan csak március 15-én mehet végbe egy csere, amikor elindul az új ligaév. Persze előtte informálisan meg lehet állapodni bárkivel és ha ez megtörténik, érkezni is fog hír ezzel kapcsolatban, de lesz egy hónapnyi időszak, amikor még bármi miatt felbomolhat az egyezség. Ha pedig február 15-ig nem lesz megállapodás, akkor akár ki is vághatja őt a Raiders, amennyiben nem akarja megkockáztatni, hogy a “nyakán marad” az irányító.

Az mindenesetre biztosra vehető, hogy Carrt többet nem látjuk a Raiders színeiben, pedig korábban azt mondta, hogy inkább visszavonulna, mint hogy másik csapatban játsszon, annyira szereti ezt a franchise-t.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!