Connect with us

Hír

Íme az alapszakasz utolsó hónapjának legjobbjai

Az NFL kiosztotta az alapszakasz utolsó (másfél) hónapjának legjobb játékosainak járó elismeréseket. 

NFC

A hónap támadója az NFC-ben a 49ers futója, Christian McCaffrey lett, aki az utóbbi hat meccsen 767 scrimmage yardot szerzett (505 futott, 262 elkapott) 7 TD mellett. A védőknél az Eagles pass rushere, Haason Reddick kapott elismerést, miután 8 sacket szerzett az utolsó hat fordulóban, plusz volt két kierőszakolt fumble-je és egy leütött labdája is. A speciális egységben a Falcons rúgóját, Younghoe Koo-t díjazták, aki mind a 12 mezőnygólját és mind a 7 extra pontját értékesítette a taglalt időszakban.

AFC

A hónap támadója az AFC-ben a Chiefs futója, Jerick McKinnon lett, aki az utóbbi hat meccsen 416 scrimmage yardot szerzett, ebből 274-et a levegőben, és nem mehetünk el szó nélkül a 9 touchdownja mellett sem. A védőknél a Ravens linebackere, Roquan Smith kapott elismerést, miután 66 szerelést, 6 negatív yardos tackle-t, három leütött passzt, egy sacket és egy interceptiont jegyzet hat mérkőzés alatt. A speciális egységben a Chargers rúgóját, Cameron Dickert díjazták, aki mind a 14 extra pontját bevágta, illetve 12-ből 11 mezőnygólt is értékesített.

Újoncok

A hónap újonc támadója a 49ers irányítója, Brock Purdy lett, aki továbbra is veretlen kezdőként, az utóbbi hat meccsen 68,3 százalékos pontossággal 1308 yardot és 13 TD-t passzolt 3 INT mellett. A védőknél a Lions pass rushere, Aidan Hutchinson lett a legjobb, hiszen négy sacket és egy interceptiont is szerzett és nagyon magas szintre emelte a játékát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!