Connect with us

Hír

Dan Quinn visszamondta az interjúit, marad a Cowboysnál

Dan Quinn felkapott név volt idén a főedzőt kereső csapatoknál, hiszen a Cardinals, a Colts és a Broncos is interjúzott vele, a Cardinalsnál pedig a befutók közt tartották számon. Ő azonban Tom Pelissero információi szerint visszamondta a fennmaradó interjúit és úgy döntött, hogy marad a Cowboys védelmének élén 2023-ban is, hogy megpróbáljon még tovább jutni a rájátszásban – és egyébként is nagyon jól szórakozik ezzel az egységgel.

A Cowboysnak ez óriási örömhír, ugyanis az 52 éves Quinn – aki korábban a Falcons főedzője és a Seahawks védőkoordinátora volt – az utóbbi két évben rendkívül jó munkát végzett a védelemmel, a legjobbak közé emelte az egységet változatos és agresszív rendszerével és playhívásaival. Az elvesztése óriási fejtörést okozott volna a vezetőségnek és jó esély lett volna rá, hogy távozásával visszaesett volna a defense.

Szintén Cowboysszal kapcsolatos hír, hogy a támadókoordinátor Kellen Moore állása nincs teljes biztonságban, ugyanis Mike McCarthy felülvizsgálja majd a helyét, amennyiben nem kap főedzői posztot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!