Connect with us

Hír

DeMeco Ryans a favorit a Broncos főedzői posztjára

A PFT arról számolt be a hét elején, hogy a Broncosnál akár szerdára is döntést hozhatnak az új főedzőjükkel kapcsolatban. Most pedig a helyi ügyekben mindig jól informált Mike Klis hozta a hírt, hogy DeMeco Ryans tűnik a top jelöltnek a posztra. A csapat ugyebár addig nem tudja kinevezni a 49ers védőkoordinátorát, amíg a csapata ki nem esik a rájátszásból – szóval akár még bő két hetet is várhatnak erre.

Ryans nagyon gyorsan mászott fel az edzői ranglétrán, hiszen 2015-ben még játszott a ligában linebacker poszton (10 évet töltött a Texans és Eagles csapatainál), majd 2017-ben csatlakozott a 49ershez a lehető legalacsonyabb edzői poszton (quality control coach). Egy évre rá már a linebackereket edzette, három szezonnal később pedig védőkoordinátor lett. Nem véletlen ez a gyors út, hiszen nagyon érti a dolgát és a személyisége is megnyerő, a játékosai is imádják és nem mellesleg nagyon jó munkát végzett a védelem élén, a liga legjobb egysége volt idén a 49ers.

A Broncos részéről olyan szempontból érdekes döntés, hogy tapasztalt főedzőt vártunk a posztra az utóbbi balul elsült próbálkozások alapján, de a jelek szerint Ryans levette a vezetőséget a lábáról – nem is csodáljuk. A másik esélyes egyébként a Stanford korábbi főedzője, David Shaw volt.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Staten Island
Staten Island
2023-01-27 09:05

A Broncos részéről olyan szempontból érdekes döntés, hogy tapasztalt főedzőt vártunk a posztra

Illetve abból a szempontból is, hogy a védelem eléggé hasított, a támadósorral volt probléma, így inkább támadófelfogású edzőt kellene keresni.

wolandrule
wolandrule
2023-01-27 08:13

Jól jön az a kompenzációs pick nekik.

playmaker90
playmaker90
2023-01-27 12:37

inkább menjen máshová, itt wilson miatt könnyen megbukhat

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x