Connect with us

Hír

Daniel Jones: Szeretnék maradni, de ez egyben üzlet is

A Giants nagyon simán kikapott az Eaglestől a divíziós körben, viszont ezzel együtt is elégedett lehet mindenki a szervezetben, ugyanis jócskán túl lett teljesítve minden előzetes elvárás. Ebben nagy szerepe volt az irányító Daniel Jonesnek is, csakhogy a szerződése lejár és közel sem biztos, hogy jövőre is a csapat tagja lesz.

“Imádok itt lenni, csak és kizárólag szeretetet és tiszteletet érzek a szervezet iránt. Szeretnék visszatérni a csapathoz, de ennek van egy üzleti oldala is. Meglátjuk, mi lesz”

– mondta az irányító a New York Daily Newsnak.

Jones nem játszott különösebben látványosan a 2022-es idényben, viszont cserébe nagyon stabilan és kevés hibával hozta le a meccseit az alapszakaszban. Az 66,5 százalékos passzpontossága, a 3030 passzolt yardja, a 6,8 yard/passz mutatója és az öt INT-je is a legjobb karrierje során, és ugyan csak 13 passzolt TD-je volt, de Darius Slaytonokkal és Richie Jamesekkel nem volt egyszerű.

A rájátszásban is rendben volt, vagy legalábbis nem miatta esett ki a csapat. A Vikings ellen 301 yarddal és két passzolt TD-vel vette ki a részét a sikerből, és bár az Eagles ellen csak 135 yardot és egy INT-t passzolt, de még így is csak egy volt a sok probléma közül. Emiatt jó eséllyel nem is kell évi 30+ millióban gondolkozni vele kapcsolatban, de egy rövidebb távú 15-20 millió dolláros hosszabbítás abszolút benne lehet a pakliban.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x