Connect with us

Hír

McCarthy megtarthatja állását

A Cowboys zsinórban második éve kap ki a 49erstől a rájátszásban, és zsinórban második éve lehet megkérdőjelezni a főedző Mike McCarthy utolsó pillanatos játékhívását, illetve meccs közbeni döntéseit. Mivel Sean Payton épp turnézik, hová térjen vissza, így természetesen Dallasban újra felmerült, hogy akkor ez a vereség változtat-e bármit a jelenlegi főedző munkabiztonságán.

“Nem. Nem. Egyáltalán nem.”

– mondta a tulajdonos Jerry Jones a mérkőzést követően.

Jones meglepően türelmes tud lenni a főedzőivel, hiszen Jason Garrett 9 éven át irányította a csapatot, pedig az ő fejét is sokszor követelték előtte rossz döntései, gyengélkedő támadósorai és elvárásokat alulteljesítő csapatai miatt. Sikereket vele sem tudtak elérni és egyelőre McCarthy három éve alatt sem jönnek ezek. A Cowboys pedig 1996 óta egyetlen egyszer sem tudott eljutni a konferenciadöntőbe, pedig az NFC-ben rajtuk, a Lionsön és a Commandersen kívül ez mindenkinek sikerült legalább kétszer.

Ez persze nem McCarthy hibája, és a divíziós körbe való eljutást is tekinthetjük sikernek és fejlődésnek, ettől függetlenül a látványos hibák levedlése hiányában a jövőben is folyamatos téma lesz a menesztésének gondolata.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!