Connect with us

Hír

Davante Adams beleszólást szeretne abba, ki legyen a Raiders irányítója 2023-ban

Davante Adams dedikáltan azért fogadta el a Raiders ajánlatát a Packersével szemben, mert együtt akart játszani a legjobb barátjával, az irányító Derek Carral. Azonban úgy néz ki, hogy a közös kaland nem tart sokáig, a QB-t ugyanis jó eséllyel elcseréli/meneszti a csapat a szezon végén.

Ez több kérdést is felvetett Adamsszel kapcsolatban, de a legutóbbi nyilatkozata alapján (via NBCSports) ő a Raidersszel tervez, bár azért azt nem bánná, ha lenne némi beleszólása abba, hogy ki legyen a csapat irányítója. Hogy a gyakorlatban ez mit jelent, azt elég nehéz elképzelni, ugyanis egy valamire való irányító megszerzésében az egyik legutolsó faktor, hogy a csapat top elkapója akar-e vele játszani. Az persze nem árt, ha Adams ír egy üzenetet mondjuk Tom Bradynek, hogy örömmel várja Las Vegasban, de ezzel nagyjából ki is merül a hatásköre.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tibor Cseh
Tibor Cseh
2023-01-05 22:15

A Raiders pozitív mérlegű csapatból lett negatív mérlegű.Itt nem az irányítót kéne piszkálgatni,hanem az új “sikerkovács” edzőnek megmutatni a legközelebbi kijáratot.Vki hisz abban,h JMD egy Carrnál gyengébb irányítóval képes vmire is?Ennél h lehet látványosabban bizonyítani,h alkalmatlan HC-nek?

Everlast77
Everlast77
2023-01-05 16:41

Apa kezdődik :) Kíváncsi leszek, hogy Josh hogy kezeli majd a dolgot.

Fetyke
Fetyke
2023-01-05 12:02

Na! Még a végén megéljük, hogy az LS-ek is bele akarnak majd szólni a csapat dolgaiba. :D

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x