Connect with us

Hír

Brock Purdy: Mindig hittem magamban, de nem ok nélkül választottak ki utolsónak

Brock Purdy egyelőre egy kész csoda: az idei draft Mr. Irrelevantja abszolút jó játékot hoz és kiveszi a részét a 49ers meneteléséből. Ilyenkor általában be szokott indulni a hype-vonat és gyakran maguk a játékosok is felülnek rá, de ellentétben mondjuk Mike White-tal Purdy abszolút reálisan látja a helyzetét.

Mike White: Ha engem kérdeztek, akkor 1/1-esnek kellett volna lennem

“Mindig is hittem magamban és tudtam, hogy képes vagyok magas szinten teljesíteni és győzelemhez segíteni a csapatot. Ugyanakkor realista vagyok és pontosan tudom, hogy nem ok nélkül lettem Mr. Irrelevant. Ha megnézitek az utolsó két egyetemi szezonom felvételeit, hát mondjuk úgy, hogy volt min javítanom”

– mondta az újonc QB (NBCSportsBayArea.com).

Purdy idén hat meccsen kapott szerepet, ebből kvázi ötször volt kezdő. 66 százalékos pontossággal 1196 yardot, 10 TD-t és négy INT-t passzolt ez idő alatt, a PFF értékelése alapján pedig a 6. legjobb teljesítményt nyújtotta a QB-k között (a 10 TD-je a hatodik legtöbb, míg a 106,4-es passer ratingjénél csak Jared Goff tud jobbat felmutatni). Ha így folytatja, akkor ezzel a 49ersszel a határ a csillagos ég lehet a rájátszásban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!