Connect with us

Hír

DeMeco Ryans megmondta a Broncosnak, hogy nem érdekli az állásuk

DeMeco Ryans az egyik legfelkapottabb főedző-jelölt idén, és mivel csapatával kiesett a rájátszásból, így hamar magasabb beosztású állást fog találni magának. A Broncosnál és a Texansnál is ő számított múlt héten első számú jelöltnek, azonban a 49ers védőkoordinátora most megmondta a denverieknek, hogy nem érdeklődik az állásuk iránt – írja a Denver Gazette. Így pedig szinte biztosra vehető, hogy a napokban kinevezik a Texans főedzőjének.

A Broncosnál a hírek szerint Ryans már a csapat harmadik top jelöltje volt, tehát feltételezhetjük, hogy kettőről már le kellett mondaniuk. Sean Payton, Jim Harbaugh és Dan Quinn mondta vissza korábban a munkát, tehát közülük kettőt is nagyon akart a csapat, de nem sikerült tető alá hozniuk az egyezséget. A új tulajdonosi körnek láthatóan nincs egyszerű dolga főedzőt találni, amiben nagy szerepe lehet Russell Wilson gyenge játékának és súlyos szerződésének.

Ami Ryanst illeti, ma megy második interjúra a Texanshoz és a várakozások szerint ki is fogják nevezni főedzőnek. Az pedig sokat elmond a Broncos állásának vonzóságáról, hogy a fő jelöltjük inkább a houstoniakat választja.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zoard
Zoard
2023-01-31 09:03

Írtátok FK-n hogy van Texans kötődése is.

A denveriek meg úgy néz ki kénytelenek lesznek találni egy átmeneti HC-t, amíg nem javul a helyzet

bjeela
bjeela
2023-01-31 08:13

Azt eddig is tudta mindenki, hogy RWilson szarul jáccik és durva a szerződése, mégis leültek tárgyalni a főedzői posztról a Broncossal. Tehát itt valami másról van szó…

atis123Juve
atis123Juve
Reply to  bjeela
2023-01-31 09:41

Mondjuk ő volt a kötelezően meginterjúvolt kisebbségi edző? Amúgy ez a szabály kész röhej, mert mi a tököt jelent egy interjú. Úgy sem kötelező kinevezni.

JackEasterby
JackEasterby
Reply to  atis123Juve
2023-01-31 19:34

1.A legenda szerint (renningant idézem) a Lionsnál fel se merült, hogy 9 éve Jim Caldwellt szerződtessék. A szabály miatt azonban meghívták és annyira jól szerepelt az interjún, hogy végül őt választották.
2. Flores ezért perelte be az NFL-t, mert az egyik ilyen valószínűsíthető álinterjún a Denveriek másnaposan jelentek meg, annyira komolytalanul vették. Más kérdés, hogy egyrészt nem az NFL-t kellene ezért perelni, másrészt azért nem perel valaki, ha bunkók vele egy interjún.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x