Connect with us

Hír

DeMeco Ryans megmondta a Broncosnak, hogy nem érdekli az állásuk

DeMeco Ryans az egyik legfelkapottabb főedző-jelölt idén, és mivel csapatával kiesett a rájátszásból, így hamar magasabb beosztású állást fog találni magának. A Broncosnál és a Texansnál is ő számított múlt héten első számú jelöltnek, azonban a 49ers védőkoordinátora most megmondta a denverieknek, hogy nem érdeklődik az állásuk iránt – írja a Denver Gazette. Így pedig szinte biztosra vehető, hogy a napokban kinevezik a Texans főedzőjének.

A Broncosnál a hírek szerint Ryans már a csapat harmadik top jelöltje volt, tehát feltételezhetjük, hogy kettőről már le kellett mondaniuk. Sean Payton, Jim Harbaugh és Dan Quinn mondta vissza korábban a munkát, tehát közülük kettőt is nagyon akart a csapat, de nem sikerült tető alá hozniuk az egyezséget. A új tulajdonosi körnek láthatóan nincs egyszerű dolga főedzőt találni, amiben nagy szerepe lehet Russell Wilson gyenge játékának és súlyos szerződésének.

Ami Ryanst illeti, ma megy második interjúra a Texanshoz és a várakozások szerint ki is fogják nevezni főedzőnek. Az pedig sokat elmond a Broncos állásának vonzóságáról, hogy a fő jelöltjük inkább a houstoniakat választja.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!