Connect with us

Hír

Elliott fizetéscsökkentésre is hajlandó, hogy maradhasson Dallasban

Ezekiel Elliott szerződése az egyik, ha nem a legrosszabb kontraktus jelenleg a ligában. A Cowboys 2019-ben hosszabbított vele, azóta egyszer át is alakították, így még most is ott tartunk, hogy csak $11,8 millió halott pénz mellett és $4,8 millió spórolással lehet elküldeni. Mindeközben nem hogy top futó szintjén nincs már egy ideje, hanem átlagosnak is nehezen nevezhető. A jelek szerint ezt ő is belátja, ugyanis szeretne Dallasban maradni és ehhez egy fizetéscsökkentésbe is hajlandó belemenni – írja a Dallas Morning News.

A nyáron 28 éves Elliott 2023-ban $10,9 milliót keresne jelenlegi szerződése szerint, amit nem biztos, hogy a Cowboys ki akar neki fizetni. A feleknek nem kell rohanniuk a megállapodással, de azért a piac március 15-i nyitása előtt jó lenne lezongorázni egy mindenkinek megfelelő tervet, amennyiben a dallasiak is szeretnék folytatni a közös munkát. A helyzetet megnehezíti, hogy Tony Pollard – aki egyértelműen jobb teljesítményt nyújtott Elliottnál csapaton belül – szerződése lejárt, így róla is döntést kell hozni, amit szintén nem segít, hogy eltört a lába a 49ers ellen vasárnap.

Állítólag a Cowboysnál is hajlanak Elliott megtartására, Jerry Jones sokra tartja a pályán és azon kívül is. Ha esetleg mégis kivágnák, akkor utolsó játéka kék-fehérben az a bizonyos trükkös felállás lenne, ahol centerként hátraadta a labdát Prescottnak, majd megsemmisítették.

Elliottnak idén 231 labdacipelése, 876 futott yardja, 3,8-as átlaga, 17 elkapása és 92 elkapott yardja volt, mindegyik mutató karrierje legrosszabbja.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!