Connect with us

Hír

Tom Brady: Ha tudnám, mit fogok csinálni, már kib*szottul megcsináltam volna

Kevés izgalmasabb téma lesz a holtszezonban annál, minthogy hol fog játszani Tom Brady 2023-ban, már ha egyáltalán folytatni akarja a pályafutását. Rá is van pörögve erre rendesen az amerikai sajtó, de úgy tűnik, a veterán irányítót már nagyon kezdi idegesíteni a dolog.

“Ha tudnám, hogy mi a faszt fogok csinálni, már kibaszottul megcsináltam volna. Egyelőre csak egy nappal előre gondolkozok, de köszi, hogy kérdezitek, nagyra értékelem”

– mondta Brady a Tampa Bay Timesnak.

A 45 éves irányító az idei szezont 4703 passzolt yarddal, 25 TD-vel és kilenc INT-vel zárta, és bár önmagához képest gyengébben teljesített, összességében nem rajta ment el a csapat szezonja. Még mindig lehet pár jó éve és alighanem kérőből is lenne bőven, már csak el kellene döntenie, hogy mit is akar.

8 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tizenkettes
Tizenkettes
2023-01-24 19:02

Azért ez elég tahó megnyilvánulás Brady bácsitól. És hát eléggé sokszor sikerül olyanokat nyilatkoznia, amiben van valami trágárság. Nem tudom, ez minek kell. Akárhogyan is nézzük, egy ikonikus személyiségről van szó, az egyetemes sport egyik legnagyobbjáról, akinek figyelnie kellene erre is. Federertől vagy Jordantől nem nagyon lehetett olvasni ilyen direkt tahózásokat. Hogy egy meccsen kikel magából, és jön egy fck, az benne van, elvégre ott senki sem szokott Whitmant idézni. Az is megfordulhatna a fejében, hogy a gyerekeit mindenki úgy ismeri, hogy “ezek a Tom Brady kölykei”. És elég gáz lehet, hogy a fater nyilatkozatait csak kisípolva lehet idézni… Szóval ez most nem meccshelyzet. Persze tényleg idegesítő lehet ezredszer is azt a kérdést hallani, hogy visszavonul-e vagy ha nem, akkor mikor, vagy ha igen, akkor mikor… :)

Tuskó Hopkins
Tuskó Hopkins
Reply to  Tizenkettes
2023-01-25 07:28

Az utolsó mondat a lényeg. Távol álljon tőlem, hogy védjem, de a körülményeket figyelembe véve ennyi benne van.

Tuskó Hopkins
Tuskó Hopkins
2023-01-24 18:37

Remélem azért heti 3-4 olyan cikk lesz, hogy még mindig fingunk sincs hova megy tombrédi

Attila Horváth
Attila Horváth
Reply to  Tuskó Hopkins
2023-01-25 08:59

Pont ez járt a fejemben hogy lesz e nap brady hír nélkül

Sigismundus
2023-01-24 16:36

Szokott ő ilyen trágárul nyilatkozni amúgy alapból?

demonsss
demonsss
2023-01-24 14:38

49ers helyébe én elvinném 1 , 2 évre elég jó személyzet lenne ott neki és a 49ers is sokkal nagyobb esélyessé lenne mint bármikor

atis123Juve
atis123Juve
2023-01-24 13:23

“Tevés izgalmasabb téma” :)

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2023-01-25 13:35

A pszichológia tudományára vár, hogy megfejtse, hogy miért nem tudta a csúcson abbahagyni. Megnyerte, amit meg lehetett, a csúcsokat is megdöntöttötte, aminek van értelme. A sport legnyomasztóbb kérdését is megválaszolta, miszerint ő tette Belichicket és nem fordítva.
Ővé volt a legnagyobb karrier, a fullos buxa, ha a Mátrix bárkit megkérdezne, hogy ha választhana, akkor ki akarna lenni, a legtöbb férfi talán őt mondta volna. Csak annyi lett volna a dolga, hogy miután az utolsó passzát a lombardival kiosztotta, megköszöni és ellovagol.
Most meg se csaj, se csapat a tag meg csak örlődik. Egyik nap még rohansz haza a családhoz, másnap meg már nem kell rohanni sehova

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x