Connect with us

Minden ami NFL

FK! All-Pro 2022

Bármilyen hihetetlen és szomorú, de véget ért a az alapszakasz: nézzük, melyik játékosok teljesítettek a legjobban és hogyan alakultak az erőviszonyok a szezon előtti, negyedidényes, féléves és háromnegyed-szezonos állapotokhoz képest. 

Szokás szerint most is 11 kezdő védőt és támadót, illetve a cseréiket válogattuk ki. Az offense-be a támadófal mellett egy irányító, egy futó, egy tight end és három elkapó, míg a védelembe két-két belső védőfalember, pass rusher, linebacker és safety, valamint három cornerback került. Emellett a szezon előtti, negyedéves és féléves jóslatommal is összehasonlítom a jelenlegi állapotot, a korábbi jelölteket áthúzva láthatjátok.

*Ahogy egész évben, a keret nem a teljes szerkesztőség, hanem egyedül az én véleményem tükrözi.*

QB: Patrick Mahomes (KC)

Csere: Joe Burrow (CIN)
Korábbi jelöltek: Jalen Hurts (PHI), Justin Herbert (LAC), Lamar Jackson (BAL)

Justin Herbert elég jó hajrát produkált, de ez sem volt elég ahhoz, hogy visszakerüljön a top 2-be, Jalen Hurts esélyeit pedig egy sérülés tette tönkre. Így végül nem igazán maradt igazi kihívója Patrick Mahomesnak, a második helyet meg kis túlzással megörökölte Joe Burrow.

Mahomes vezeti a ligát passzolt yardokban (ő az egyetlen, aki 5000 yard fölött teljesített) és passzolt TD-kben is. Ugyan most nincs annyi extra dobása, mit amit megszokhattunk tőle, de ez leginkább a Tyreek Hill távozása miatt átalakított offense-nek köszönhető – ezt leszámítva viszont tényleg nem lehet belekötni a játékába.

A csere kiléte már nem volt ennyire egyértelmű: passzolt TD-k, INT-k és yardok tekintetében, illetve a játékuk minőségében is nagyon egy szinten volt Joe Burrow és Josh Allen, ráadásul pont az ő egymás elleni meccsüket kellett félbeszakítani. A Bills irányítója mellett szólt, hogy a 7,4 százalékos extra dobás mutatójával kenterbe vert mindenkit a ligában, egyetlen kezdőnek sem volt még csak 6 százalékos aránya sem, ellenben rengeteg turnovert érő passza volt és a legbalszerencsésebb esetben akár 30 INT-je is lehetett volna. Burrow-nak ezzel szemben kevesebb extra dobása volt, ellenben a kezdők közül csak Justin Herbertnek és Jalen Hurtsnek volt kevesebb rossz passza és végül ez döntött kettőjük között.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!