Connect with us

Hír

FK! FIRST Craft Beer Fantasy League 2022 – az elődöntők

Eredetileg együtt akartuk közzétenni az elődöntők és a döntők eredményeit, de a Bills-Bengals találkozón történtek miatt erre nincs lehetőség. Így érkezünk az elődöntő kör nyerteseivel, akik közül a legtöbb pontot szerzőt, illetve a még valamilyen formában versenyben lévők közül a legnagyobb pontkülönbséggel nyerő csapatot is díjazzuk!

Az utolsó előtti fordulóban sem volt komoly verseny az első helyért, Makuczi tükörsimán nyerte meg a fordulót. Mivel coach már nincs a rájátszásban, így csak a legnagyobb arányú győzelemért jár még nyeremény, amit ezúttal Backai_Sniper GRBN viheti haza:

Nagyjából ilyen teljesítményt várnánk egy top fantasy csapattól: elit offense, közepes defense. Montgomery és Pollard ugyan elég átlagos teljesítményt nyújtott, de rajtuk kívül mindenki legalább 20 pontot termelt a támadók közül, Justin Jefferson és TJ Hockenson pedig 30 pont fölé jutottak. A védelemből és a speciális egységből senki sem szerzett még 12 pontot sem, de nagyjából mindenki tartotta a 10-es szintet, ami bőven elég volt az első helyhez.

A nyereményért a fuzovelkifele@gmail.com címen lehet jelentkezni név, cím és telefonszám megadásával. Gratulálunk!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!