Connect with us

Hír

Frank Reich lehet a befutó a Panthersnél?

A Panthers edzőkeresése magasabb fokozatba kapcsolt, ugyanis már második interjúkat folytatnak a csapatnál – írja az NFL Media. Hárman kaptak erre lehetőséget, így ők tekinthetők esélyesnek az állásra: a korábbi Colts-főedző Frank Reich, az ideiglenes főedző Steve Wilks és a Cowboys támadókoordinátor Kellen Moore.

Közülük is Reich tűnik a favoritnak, ugyanis David Tepper tulajdonos egy támadófelfogású, tapasztalt főedzőt szeretne a folyamat kezdete óta, Reich pedig beleillik ebbe a képbe – Wilks ugyebár védőoldali edző, Moore pedig tapasztalatlan.

Wilks megmutatta, hogy jó vezér, hiszen 1-4-es kezdés után vette át a csapatot Matt Rhule-tól és 6-6-os mérleggel zárt, pedig még Christian McCaffrey-t is elcserélte a gárda. Épp ezért volt komoly jelölt, a játékosok is szerették. Azonban más ideiglenes főedzőnek lenni és más véglegesnek, és jobb irány lehet a csapatnak, ha támadóoldali főedzőt választanak, főleg ha esetleg újonc irányítóban gondolkodnak.

Ehhez pedig jól passzolna Reich, aki egyébként is irányító-háttérrel rendelkezik, ráadásul játszott is a Panthersben 1995-ben. A Coltsnál 40-33-1-es mérleget ért el négy és fél év alatt, idén kilenc meccs alatt elért 3-5-1-es mérleg után menesztették – majd egyetlen mérkőzést nyert csak a Colts az év további részében.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!