Connect with us

Hír

Úgy tűnik Sean Payton nem tér vissza idén

Az edzőkeringő kezdetén azt hihettük, hogy mindenki Sean Paytont akarja majd és szinte biztosan visszatér a Saints korábbi főedzője a partvonal mellé. Most viszont nagyon úgy néz ki, hogy idén nem lesz ebből semmi és Payton még egy évet a FOX tévés elemzőjeként fog tölteni – aztán jövőre majd újra próbálkozik.

Payton interjúzott már a Texans, Panthers és Broncos csapatainál, de egyiknél sem kapott második interjút, úgy tűnik ez a három gárda más irányba indul. A Colts nem is volt képben, így egyedül a Cardinals maradt, ahová ma megy egy beszélgetésre. Itt még változhatnak a dolgok, de Ian Rapoport és Mike Garafolo is arról számolt be, hogy minden bizonnyal visszamegy tévés szakértőnek és jövőre újra próbálkozik majd.

A dolog ugyebár kétoldalú. Egyrészt Payton sem fog elvállalni bármilyen munkát, számára is vannak fontos tényezők, nem akar csak úgy akárhová visszatérni, és lehet jövőre jobb állások nyílnak meg. Másrészt pedig a csapatoknak is akarniuk kell Paytont, ehhez hajlandónak kell lenniük szabad kezet adni neki sok mindenben és még komoly kompenzációt is kell fizetniük a Saintsnek. Ezek pedig olyan tényezők, amik más irányba terelhetik a csapatokat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group