Connect with us

Hír

Úgy tűnik Sean Payton nem tér vissza idén

Az edzőkeringő kezdetén azt hihettük, hogy mindenki Sean Paytont akarja majd és szinte biztosan visszatér a Saints korábbi főedzője a partvonal mellé. Most viszont nagyon úgy néz ki, hogy idén nem lesz ebből semmi és Payton még egy évet a FOX tévés elemzőjeként fog tölteni – aztán jövőre majd újra próbálkozik.

Payton interjúzott már a Texans, Panthers és Broncos csapatainál, de egyiknél sem kapott második interjút, úgy tűnik ez a három gárda más irányba indul. A Colts nem is volt képben, így egyedül a Cardinals maradt, ahová ma megy egy beszélgetésre. Itt még változhatnak a dolgok, de Ian Rapoport és Mike Garafolo is arról számolt be, hogy minden bizonnyal visszamegy tévés szakértőnek és jövőre újra próbálkozik majd.

A dolog ugyebár kétoldalú. Egyrészt Payton sem fog elvállalni bármilyen munkát, számára is vannak fontos tényezők, nem akar csak úgy akárhová visszatérni, és lehet jövőre jobb állások nyílnak meg. Másrészt pedig a csapatoknak is akarniuk kell Paytont, ehhez hajlandónak kell lenniük szabad kezet adni neki sok mindenben és még komoly kompenzációt is kell fizetniük a Saintsnek. Ezek pedig olyan tényezők, amik más irányba terelhetik a csapatokat.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dongatto
Dongatto
2023-01-26 10:22

A vège az lesz hogy marad.
Majd vissza jön akkor amikor jobb lesz a cap helyzetünk :D

Sestertius
Sestertius
2023-01-26 09:59

Azért az idei csapatok közül egyik se olyan kihagyhatatlan…

Zoard
Zoard
2023-01-26 09:47

Csodálkoztam van ha neki komoly opció lett van bármelyik csapat ezekből, màsrészt lehet hogy sok pénzt és emellett teljesen szabad kezet nem akarnak adni

WhatIsTheTruth
WhatIsTheTruth
2023-01-27 06:36

Van valami szerződés az ő esetében, hogy mennyi iőd után nem kellene a csapatoknak kompenzációt adniuk érte?

Tuskó Hopkins
Tuskó Hopkins
2023-01-26 20:05

Most már komolyan kérdezem: mit tud ez a faszi, hogy mindenki úgy kezeli mintha ő hordaná a bölcsek kövét a hóna alatt?
1 Lombardi, egy olyan irányítóval, mint Brees. Aztán több még vele se. Aztán Brees nélkül se virított akkorát. Aztán ott van a bountygate.
Nem azt mondom, hogy szar, vagy nem jó, de ezt a hipe-ot kicsit túlzónak érzem.

PaBa
PaBa
Reply to  Tuskó Hopkins
2023-01-27 13:07

Én sem értem……A Saintset az évek alatt olyan helyzetbe hozta, hogy már elkerülhetetlrn lett az összeomlás (pénzek tologatása, stb), majd amikor ez bekövetkezett, ellovagolt nyaralni, mert pihenésre vágyott……aztán 1 év után körbehaknizza a csapatokat, hogy mégis visszajönne, de persze legmagasabb fizetésért, DC-al, és ugye szabad kezet akar…..Mindezt úgy, hogy az elmúlt években nem alkotott nagyot, sőt, rendre mellészegődött a balszerencse is ( karma…..) .
És a legfurcsább, hogy most, hogy visszatérne, szóba sem.jöhet a saját csapata, ahová amúgy szerződés köti…..hogy van ez????
Nyilván nem tudok egy tulaj fejével gondolkodni, de az előzmenyek tükrébeb nem kapkodnék érte….

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x